Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ma jok, ostaje u kesu, ne zatvara nista.
Unakazili su telefon, oduzeli mu barem 30% funkcionalnosti... Iskreno ne mogu da verujem da su ovako nesto uradili.
Vazno da su enter ostavili preko pola ekrana.
Sent from my Sony
Unakazili su telefon, oduzeli mu barem 30% funkcionalnosti... Iskreno ne mogu da verujem da su ovako nesto uradili.
Vazno da su enter ostavili preko pola ekrana.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Undoiraj, i ja sam
Whatsapp ubacio opciju calls. Probao neko?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja nisam, al ima wa to odavno samo su sad malo izmenili izgled pa se odmah vidi
Xepoj87 napisao:Izasao i lolipop za z3
1.2gb...golemo, nema sta
Sent from my Sony
Xepoj87 napisao:Najgori update ikada.
Unistise sve sto je bilo lepo i posebno kod Sonyja.
Najveca mana na prvi pogled, posle vec 30s koriscenja je da vise nema close all apps, nego moras svaku posebno da zatvaras...zasto bi takvo nesto izbacili???
Kako je brzo splasnulo uzbudjenje

Mislim da je sa Lolipop updateom kao nikada do sada postalo primetno koliko Google ima problema i koliko problematicno postaje odrzavati zilion proizvodjaca i 7 ziliona razlicitih modela telefona. Odavno pricam da broj proizvodjaca Androida treba saseci u korenu, ostaviti samo par (4-5), onda pride da izbace low cost krsh modele iz ponude i tek tada bi Android bio ono sto moze.
Ovo je krajnje komicno, Google je predstavio LP pre vise od 6 meseci, trenutno ga ima mozda 5% korisnika, a tih 5% su se bas usrecili ako vidimo koliko problema ima i kako lose ide implementacija. Ja za N4, koji je vrh ponude Androida jos uvek nisam ni dobio update, komedija.
Pod uslovomda jedan od tih proizvodjaca ne bude samsung,tad bi mozda sve funkcionisalo dobro
Mislim da bi Google trebao da onemogući personalzicaju od strane proizvođača, već da kao Apple i MS izbacuje čistu verziju androida.
Idite na XDA i igrajte se sa ROMovima 
Jbte koliko vam zavidim na androidu sto ima toliko mogucnosti , imas barebone , imas da sljasti , imas sve moguce verzije

Jbte koliko vam zavidim na androidu sto ima toliko mogucnosti , imas barebone , imas da sljasti , imas sve moguce verzije

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Upravo. Ja uvek tamo i trazim rom, a ne cekam zvanicni.
Sad sam trenutno na multiX 3.0 za note 3. odlican rom.
Sad sam trenutno na multiX 3.0 za note 3. odlican rom.
A ti jadan morao da kupis taj iphone, nisi imao pare za androidMilos napisao:Idite na XDA i igrajte se sa ROMovima

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Floyd, bez uvrede, ali si opako lupio sad 
Tek tad' bi nastao haos...

Tek tad' bi nastao haos...
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Hvala na komplimentu.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
@laki021
Google ni nema veze sa proizvodjacima. Poenta je sto je android open source. I da ako hoces, mozes i ti da napravis svoju varijantu istog. I naravno da ces sam morati da odrzavas taj svoj sistem.
Umesto da kukas na google, kukaj na slajmsung.
Mada Milos je lepo rekao. Postoji nenormalan izbor ROMova na xda. Pogotovo za flagship modele.
Google ni nema veze sa proizvodjacima. Poenta je sto je android open source. I da ako hoces, mozes i ti da napravis svoju varijantu istog. I naravno da ces sam morati da odrzavas taj svoj sistem.
Umesto da kukas na google, kukaj na slajmsung.
Mada Milos je lepo rekao. Postoji nenormalan izbor ROMova na xda. Pogotovo za flagship modele.
Kukam i na jedne i na druge. Nema Samsung veze sa tim sto je Google napravio memory leak u LP (koji su resili tek u 5.1, dakle videcemo ga dogodine na telefonima) i sto je LP nestabilan.
Hm, opet apple ispade ozbiljniji?