Jaguar XF 2016
Re: Jaguar XF 2016
Poznavajuci Jaguarovu politiku (primer XE), oni kad ga sad predstave 1 Aprila (aprililiiii) postace dostupan Aprila sledece godine.... Do tada ce se cak i nova petica pojaviti.
Pa dobro, od petice ocekujemo da bude 30% razlicita od starog modela 
Because Bmw creativity
Sent from my Sony

Because Bmw creativity

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U prethodnika sam se zaljubio na prvi pogled, dok za ovaj to ne mogu reci. Dobar je, daleko da nije, ali mi je nekako nedorecen. Sredisnja konzola me je na prvu iz nekog razloga podsetila na Pežo. Grafika zadnjih svetala, po uzoru na XE, mi se takodje ne dopada. I da, bela boja mu nikako ne stoji. Nekako sam ocekivao vise...
Danas sam bas video na aerodromu stari. Definitivno je u opciji za sledeći auto.
Opa Nidzo, resio si da se uozbiljis 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa ako hoće da ide na nešto veći auto, onda pored "nemaca" skoro da i nema drugu kvalitetnu opciju. Alfa tek treba da izbaci nove veće modele, Ghibli je nov i skup, Volvo S80 već u godinama, "ameri" su suviše egzotični kod nas i nemaju dizele, "japanci" takođe nemaju neki veći jači dizel da bi osetio razliku u odnosu na 159, eventualno Lexus, ali svi veće Lexus limuzine su ružnjikave i ne-dinamične, "francuzi" su se praktično povukli iz te klase...Nadam se, a ima i logičnog osnova da gledamo više XF-ova u budućnosti kod nas, pogotovu kada malo padne cena polovnjacima sa 2.2 dizel motorom.
Cekaj sada kada sazna da ima samo 2.2 dizel i da registracija kosta 70k 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- starac vujadin
Pametno im je što imaju takav motor, ali meni bi bilo glupo da imam XF sa manje od 250-300ks pod haubom.
Onaj benzinac od 380ks je prava mera za taj auto.
Lepo mu stoje ova A5 svetla od pre pet godina...

- starac vujadin
Ako već hoćeš da troluješ onda više liče na svetla od fl A5, ali okrenuta za 180 stepeni... 

Zapravo sam 3.0 zeldi gledao, istinu govoreći.Xepoj87 napisao:Cekaj sada kada sazna da ima samo 2.2 dizel i da registracija kosta 70k
Sent from my Sony

Sad gledam kalkulator registracije, pa taj 2.2 je najnesrećnija moguća zapremina u stvari po pitanju cene registracije i performansi. Enormno su nam glupi propisi.
Alfa jtd lepi za sedište? Daj bre Nidžo ne zezaj 
Imaš i 2.0 turbo benzinac sa 240 ks.

Imaš i 2.0 turbo benzinac sa 240 ks.