Paja napisao:Problem je što na S5 nema mute. Verovatno i na sijaset drugih aparata.
Ako N3 ima onda su to zakrpili pre nego što su pustili tu verziju u opticaj.
Beograd -- Pametni telefoni u prodaji u Srbiji su za 20 do 50 odsto skuplji nego u Evropskoj uniji, pokazalo je istraživanje Asocijacije potrošača Srbije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ja sam imao silent, vibraciju i airplane mode kada drzim power dugme, sada ni toga nema! Boze, jel realno da su toliki idioti? Ili ih je bolela djoka da se drkaju oko prepravki. Ja sam svakako uvek koristio volume dugme da ga stavim na silent.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uroš S. napisao:Čekaj respekt što ima mute, slušali su tržište i zaključili da je na telefonu to neophodna opcija?
Kad izokrećeš malo smisao onog o čemu pišemo može da se kaže da si dobro rekao.
Paja na S5 nema mute i smeta mu, ja imam, a isti softver treba da imamo. Za kratko vreme dok je meni stigao update po čitavom netu je drvlje i kamenje po Google pre svega zbog toga. Možda grešim, ali mislim da se nije slučajno pojavila opcija kod mene.
Neke osnovne funkcije kod telefona postaju skrivene, komplikovane za nalaženje i brzu upotrebu jer su aparati sve komplikovaniji, a inženjeri bi hteli da nam kreiraju prioritete.
Ja sam do skoro izbegavao da predjem na ovaj novi TT ali sam pre neki dan presao i mogu reci da je mnogo bolji od starog.
Ne kontam na sta ste se tacno zalili ovde ali meni je ovo odlicno