BMW serija 3 (F30)
Re: BMW 316D 2014
Ako nije problem, otvori zasebnu temu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: BMW 316D 2014
Zamolio bih samo da prebacis u globalnu F30 temu sve posle pitanja o sedistima (pitao sam namerno ovde jer ima auto iz 2014. godine, mada je verovatno i za to pitanje bolja ta tema)
Thanx
Nije bas pametan lizing kod nas. Uslovi su vrlo losi. Morace da se testira strpljenje...
Cene za deo opreme su nemacke iliti okvirne, ali se nase razlikuju za max ~10% (poredio sam cene onog za sta znam cene kod nas).
Videcu da li ce i kakav ce popust moci da se dobije...
33k je puno za polovan auto, ali je i 45k za auto u Srbiji luda cifra
Ali, kad to pazarim ne planiram sledecih 7-8 godina da menjam auto...
Moguce da ipak naleti i nesto zanimljvo polovno ovde ili na mobile.de, ali vrlo tesko - 328i je vrlo redak - videcu kako ce se kretati cene kada izadje FL, ali ne ocekujem neki osetan pad. Milos mi je preporucio auto kucu (sa vise strana sam za njih cuo dobre stvari) - videcu i sa njima kako bi islo oko potrage / uvoza, ali cisto sumnjam - u Nemackoj ovakav kakav zelim je polovan 35k evra. Dok stigne ovde...
Thanx

328i, Alpine White + to navedeno. Nema nista vise osim zastite.sebekkg napisao:Dobro razmisljas, ako vec ides na odlozeno placanje barem uzmi novo.
Znaci 328i ?
Nego sad me zanima koja boja ce biti i koji paket? gde ima nas konfigurator? Ovo na bmw.rs nema nista.
Nije bas pametan lizing kod nas. Uslovi su vrlo losi. Morace da se testira strpljenje...

Cene za deo opreme su nemacke iliti okvirne, ali se nase razlikuju za max ~10% (poredio sam cene onog za sta znam cene kod nas).
Videcu da li ce i kakav ce popust moci da se dobije...
33k je puno za polovan auto, ali je i 45k za auto u Srbiji luda cifra

Ali, kad to pazarim ne planiram sledecih 7-8 godina da menjam auto...
Moguce da ipak naleti i nesto zanimljvo polovno ovde ili na mobile.de, ali vrlo tesko - 328i je vrlo redak - videcu kako ce se kretati cene kada izadje FL, ali ne ocekujem neki osetan pad. Milos mi je preporucio auto kucu (sa vise strana sam za njih cuo dobre stvari) - videcu i sa njima kako bi islo oko potrage / uvoza, ali cisto sumnjam - u Nemackoj ovakav kakav zelim je polovan 35k evra. Dok stigne ovde...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: BMW serija 3 (F30)
Realno milosev golf ispunjava sve uslove 

- Delija
- Kontakt:
Nije da mi bas uopste nije palo na pamet, ali ne "greje" me ni blizu koliko 3-jka 
Par ljudi na forumu sam opasno smorio i oko onog plavog polovnjaka, a verovatno cu jos "malo" da smaram dok konacno ne prelomim sta i kako. Za sada sam definitivno prelomio da u sledecih max godinu dana pazarim aFto pa kud puklo - trebalo bi da padne bas velika bomba da bi me sprecila u tome
Verovatno moze i ranije, ali zavisi mi od jos nekih stvari.
BTW, stvarno sam bio na samoj "ivici" kad je taj plavi u pitanju - da je prihvatio ponudu pazario bih ga 100% iliti kaparu/ucesce sam bio poneo sa sobom u Mladenovac. Mislim da bih se pokajao kasnije - i zbog glupog lizinga i zato sto mu fali par stvari koje su mi bas bitne, a sa njihovim dodatkom na cenu (iako neki ne bi uopste ni mogli da se dodaju - recimo adaptivno ogibljenje - pogresno sam mislio da je ogibljenje iz M paketa vec dovoljno dobro) bi cena za taj polovan primerak sa novim gumama narasla na 36k evra, a ja se najiskrenije nadam da cu uspeti ovo sto zelim da "izboksujem" za nekih 42-43k evra. Videcemo...

Par ljudi na forumu sam opasno smorio i oko onog plavog polovnjaka, a verovatno cu jos "malo" da smaram dok konacno ne prelomim sta i kako. Za sada sam definitivno prelomio da u sledecih max godinu dana pazarim aFto pa kud puklo - trebalo bi da padne bas velika bomba da bi me sprecila u tome

BTW, stvarno sam bio na samoj "ivici" kad je taj plavi u pitanju - da je prihvatio ponudu pazario bih ga 100% iliti kaparu/ucesce sam bio poneo sa sobom u Mladenovac. Mislim da bih se pokajao kasnije - i zbog glupog lizinga i zato sto mu fali par stvari koje su mi bas bitne, a sa njihovim dodatkom na cenu (iako neki ne bi uopste ni mogli da se dodaju - recimo adaptivno ogibljenje - pogresno sam mislio da je ogibljenje iz M paketa vec dovoljno dobro) bi cena za taj polovan primerak sa novim gumama narasla na 36k evra, a ja se najiskrenije nadam da cu uspeti ovo sto zelim da "izboksujem" za nekih 42-43k evra. Videcemo...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako mislis da uzmes pre restajlinga po meni je 10% popusta od kataloske vrednosti neki minimum koji bih ocekivao.
- Delija
- Kontakt:
To ne bi bilo lose. Nadam se da FL nece doneti nista previse zanimljivo 

Nista osim sto 328i postaje 330i i navodno se penje na 270 ks.
- Delija
- Kontakt:
Naravno, uz vecu cenu.
Nije los povod za malo veci popust - povlaci se iz prodaje kao zastareo model
Sasvim mi je dovoljno ovih 245 hp. Mozda i nije neophodno toliko, ali se fino oseti razlika u odnosu na 320d.
BTW, koliko sam pratio cene u svetu, kod nas je najmanja razlika u ceni izmedju 328i i 320d / 320i.
Nije los povod za malo veci popust - povlaci se iz prodaje kao zastareo model

Sasvim mi je dovoljno ovih 245 hp. Mozda i nije neophodno toliko, ali se fino oseti razlika u odnosu na 320d.
BTW, koliko sam pratio cene u svetu, kod nas je najmanja razlika u ceni izmedju 328i i 320d / 320i.
BMW serija 3 (F30)
Cena po cenovniku mozda nece biti veca ali ce na preFL moci da se uzme malo veci popust pa tako razlika bude velika.
335i postaje 340i i penje se na 320 ks. Smorili su vise sa tim motorom... Mecka izbacila C450 sa 370, verovatno ce i Audi nesto slicno sa S4 a oni 335i 10 godina drze na ebenih 306 i sad resili da ga povecaju za celih 14 ks
Mene 428i do 120 nije bas previse impresionirao u odnosu na 320d... za razliku od M4 cije se ubrzanje oseti u stomaku
335i postaje 340i i penje se na 320 ks. Smorili su vise sa tim motorom... Mecka izbacila C450 sa 370, verovatno ce i Audi nesto slicno sa S4 a oni 335i 10 godina drze na ebenih 306 i sad resili da ga povecaju za celih 14 ks

Mene 428i do 120 nije bas previse impresionirao u odnosu na 320d... za razliku od M4 cije se ubrzanje oseti u stomaku

Poslednja izmena od Floyd u 01 Apr 2015, 01:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Kontakt:
Jel se zna zvanican datum predstavljanja FL-a?
Nije poznato. Mozda ga predstave vec sad u NY ali sumnjam.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pa sta onda od opreme ima onaj 316i za 25k? 

Ko je rekao da ima nesto od opreme ? 

STANDARDNA OPREMA:
8 vazdušnih jastuka 6 napred (za vozača i suvozača: prednji, bočni, za glavu), 2 pozadi
Unutrašnjost – štof „Move“
Unutrašnje lajsne ̈Satin Silver matt“
Manuelni menjač sa 6-stepeni
Kompjuter na instrument-tabli (vreme, prosečna potrošnja, prosečna brzina, temperatura
sa zvučnim upozorenjem za led i moguća kilometraža sa količinom goriva u rezervoaru)
Elektronski kontrolni sistemi : ABS, DTC, DSC
Branici koji se vraćaju u originalni oblik pri udaru od 15km/h napred i pozadi
Runflat gume
Runflat indikator
Automatska Start/Stop funkcija
Driving experience prekidač sa ECO PRO modom
Indikator za promenu brzina
Zadnja svetlosna grupa sa LED tehnologijom
Follow-me-home funkcija
Svetla za maglu napred i pozadi
ISOFIX priključak za dečije sedište na zadnjoj klupi
Nasloni za glavu na svim sedištima sa mehaničkim podešavanjem visine
Sedišta vozača i suvozača podesivo po visini i dubini, podešavanje nagiba sedišta,
Mehaničko podešavanje volana po visini i dubini
Kožni volan
Multifunkcije na volanu
Automatski klima uređaj
Centralno zaključavanje sa daljinskom kontrolom
Servo volan
Radio BMW Professional sa 6 zvučnika, montorom od 6.5” i iDrive kontrolerom
Električni podizači prozora napred i pozadi
Keyless startovanje motora bez ključa
Nasloni za glavu napred i pozadi sa mehaničkim podešavanjem visine
Kodirana brava volana (elektronski imobilizator IV generacije)
AUX-In konekcija
Utičnica od 12V na centralnoj konzoli
DODATNA OPREMA:
668 Uni boja “Black”
BDAT Unutrašnjost štof „Move“ Anthracite
255 Sportski kožni volan
2FH Aluminijumske felne „V-Spoke style 390“ 16“
2PA Sigurnosni šrafovi za točkove
320 Bez oznake modela
423 Patosnice od velura
441 Paket za pušače
- Delija
- Kontakt:
Sta biste odabrali od enterijera, tacnije sedista? 

http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=725523
ili

http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=820121

http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=725523
ili

http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=820121