Mobilne telekomunikacije
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Mobilne telekomunikacije
Da, to je poslednja verzija 8.1 sistema. Denim.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja tu nešto kao filozofiram i tražim aplikacije za to vibriranje kod uspostavljene i prekinute veze, kad ono na kraju otkrijem da i moj skromni i vremešni OT-995 ima to već "po defaultu"...

Doduše, ubacio sam mu ranije CM KitKat.

Doduše, ubacio sam mu ranije CM KitKat.

Ja malopre proverih ima li update-a, i evo trenutno je u procesu. Kako li ce biti Boga pitaj 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Drugar planira da kupi iPhone 6 na ugovor kod MTS-a pa sam malo gledao pakete i ponude.
Mislim da su sasvim dobre ponude i super je pogodnost otplata telefona na 24 meseca...
Mislim da su sasvim dobre ponude i super je pogodnost otplata telefona na 24 meseca...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo mi je poznato, e sad, ili si ti tada napravio temu o tome na nekom forumu, ili to nije bio usamljen slucajAcaKayak napisao:Ćale kad je kupio u comtradeu telefon, 2007me, 8600 nokiu koja je tada bila tipa 500e, dobio je polovan telefon na kom su bile poruke od ranije i slike nekog stana. Verovatno ga je neki prodavac nosio kući ali je zaboravio da obriše to posle. Uglavnom, eto, jedno ružno iskustvo.
S druge strane, drugar advokat iz zaštite potrošača mi kaže za njih da su generalno najkorektniji.

Ja pravio temu na mobilnom svetu, nakon 3 strane admin je zakljucao i izbrisao jer ga comtrade sponzorise, ja mu poslao pp da moze da mi popusi onu stvar i nisam hteo da dolazim vise na forum jer su slepci. Verovatno me je i banovao ali me nije ni interesovalo pa nisam gledao.
Koji su slepci ispali. Pa da je comtrade bio pametan ili barem admin izasli bi u susret i zamenili barem telefon.
Ha! Jeftiniji im je jedan ban, nego novi fon. Ovdašnja logika. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Taman se poklapa vreme 

Stevo i ostali proverite da li je i vama dostupan update. Sad sam skinuo, ima oko 390mb i ponovo imam mute. I dalje ga vodi kao 5.0
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Možda za 4g ako nisi imao aktiviranu opciju u podešavanjima a telefon je uzet kod domaćeg operatera
Ako je LTE naziv za 4G onda je to. Prvi put vidim tri moda mreže.