Vala i ja. To pištanje me nateralo, a sad sam navikao pa se mahinalno vezujem.McGruja napisao:Ja se uvek vežem, jbg nekako sam navikao, loše mi je kad se ne vežem
A i pišti ono govno
Verujem, nego cisto kazem za sebe da mi uslo u naviku.Xepoj87 napisao:Brate, kada bi video mene kako stabljam pojas, sve bi ti bilo jasnoPrvo moram da pomerim rame sa pojasa, pa da se skroz okrenem uz blago stenjanje, pa da ga rasirim toliko da osamarim suvozaca, te tek onda da pomerim buljsona da bih isti ukliknuo
Nije da je neki astronomski problem, ali posto vozim po gradu najvise, to je 10x dnevno takva akcija, sto me dovodi do ludila
Da ne kazem da mi isti istice man boobs
Sent from my Sony
To ide u prekrsajni sud, a soma dinara su sudski troskovi.ftj napisao:Ja se uvek vezujem a prosle godine mi se desilo da izadjem iz kola da skinem kamencic sa gume i vratim se u auto i bukvalno 5 metara kasnije me zaustavi policajac i napise kaznu za pojas. Danas stiglo resenje iz mupa da im platim 5.000 a nisam advokat pa ne mogu da zakljucim da li treba i nekih 1000 din troskova da im platim. Nisam u toku pa mi nije jasno kako to policija sudi i presudjuje.
To obicno tako ide. Bas taj put naletis na policajca.tajfun napisao:Ljudi ja redovno vezem pojas sta mi se danas dogodilo stvarno nemam pojma, mozda sto sam trebao da stanem kod jedne prodavnice u blizini.