Zanimljivi novinski i drugi članci
Re: Zanimljivi novinski i drugi članci
Tako se to radi
Povremeno radim od kuće, a ranije sam znao da vežem i po nekoliko nedelja. Nemam nikakvih problem sa tim, skoro podjednako sam efikasan.
Prednost posla mi je gomila monitora i VoIP. Da kod kuće imam neku radnu sobu ni to ne bi bio problem.
Prednost posla mi je gomila monitora i VoIP. Da kod kuće imam neku radnu sobu ni to ne bi bio problem.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne razumem sta je problem - VPN ka firmi, pa onda VPN do klijenata.nikaragva napisao:Od kuce mogu da radim, samo ako se nakacim na svoju masinu na poslu, sto zna da smori nekad, jer smo u vpn sa klijentom, pa od kuce nema vajde.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ugovor. Ne mogu kod da iznosim iz firme.Delija napisao:Ne razumem sta je problem - VPN ka firmi, pa onda VPN do klijenata.nikaragva napisao:Od kuce mogu da radim, samo ako se nakacim na svoju masinu na poslu, sto zna da smori nekad, jer smo u vpn sa klijentom, pa od kuce nema vajde.
Neke delove ne bi smeli ni iz EU, ali šta da se radi

- Delija
- Kontakt:
Iskreno, nisam razumeo kombinaciju tvog prethodnog i ovog odgovora iliti sta tacno smes da radis od kuce, a sta ne smes i ako je problem u kodu u cemu je razlika da li se od kuce kacis samo na svoj sistem na poslu ili prolazis i dalje na klijentski sistem. Ne kodiras na klijentskom sistemu - tamo samo deploy-ujes instalaciju.
BTW, OK je da ti ne dozvole pristup sa privatnog kucnog racunara, ali zato treba da imas sluzbeni laptop sa domenskim nalogom. A ako je problem "dupli VPN", onda se VPN ka klijentu odradi sa virtuelne masine.
BTW, OK je da ti ne dozvole pristup sa privatnog kucnog racunara, ali zato treba da imas sluzbeni laptop sa domenskim nalogom. A ako je problem "dupli VPN", onda se VPN ka klijentu odradi sa virtuelne masine.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa kod fizički ne sme da napusti kompaniju. Znači ne mogu da ga svučem kod sebe kući i radim. Mogu da se preko vpn nakačim na svoj računar na poslu i tako radim. On je opet u delu mreže koja ima vpn tunel do nemaca. Nije nikakav problem napraviti da tako i ja mogu na kućnom da uradim, a ne preko rd, ali ne može. Security issues 

- Delija
- Kontakt:
Pa onda ne vidim bas nikakav problem. Koja je razlika da li koristis VPN, pa RDC (posto ne smes da radis na svojoj privatnoj) ili cukas direktno na privatnoj masini? Ne igras 3D igru pa da ti RDC pravi problem 

Pa baš i ne. Jedna od aplikacija je 3D. Nju ne mogu preko rdc, jer ne mogu da koristi opengl ...
Uglavnom komotnije se osećam za računarom u firmi.
Plus jedan projekta zahteva korišćenje uređaja ...
Uglavnom komotnije se osećam za računarom u firmi.
Plus jedan projekta zahteva korišćenje uređaja ...
- Delija
- Kontakt:
Ja sam serveras. UI i 3D su za ribe 

Nemam ja web zajebancija. Dobro imamo jednu silverlight app, ponekad je upalimo 
Ostalo je sve teška zajebancija, ima puno matematike. Imamo više linija koda nego win10

Ostalo je sve teška zajebancija, ima puno matematike. Imamo više linija koda nego win10

Delija napisao:Ja sam serveras. UI i 3D su za ribe

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
(VIDEO) E SAD GA PRETERA: PR Stejt departmenta Psaki optužila Ruse da su odšlepali norveško ostrvo!
http://www.kurir.rs/planeta/video-e-sad ... ak-1727025

http://www.kurir.rs/planeta/video-e-sad ... ak-1727025

Lukašenko:Ko ne radi, plaća 300 EUR
Pričao je Dzoni o ovom ali svakako je "zanimljiv" način da se reši nezaposlenost. Nadam se da Vulin neće da se ugleda na svog bivšeg idola.
Pričao je Dzoni o ovom ali svakako je "zanimljiv" način da se reši nezaposlenost. Nadam se da Vulin neće da se ugleda na svog bivšeg idola.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Kakav je on meni kralj