Mobilne telekomunikacije
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Imali smo, nismo znali ...
Znate kako ja to gledam, uporedite npr telefone do neke 2002.-03., i telefone posle toga, to je kao da uporedjujete Mercedes W123 i W124, Golf 2, sa modelima iz druge polovine 90tih i kasnije. Znaci ranije je nesto pravljeno sa manje tehnike ali da traje, a sad se samo stanca i vazno je da traje u garantnom roku...
E, a da mi je neko 2000.god kad sam dobio onaj Alcatel db rekao da ce kroz 10 godina telefoni raditi sve sto sada rade ni u ludilu ne bi verovao. Ekrana u boji jos nije bilo,kameru u telefonu nisam mogao ni da zamislim, slanje slika mms-om
Internet??? Ihaj...
odosmo u mobilne telekomunikacije
Internet??? Ihaj...
odosmo u mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Imam igo na telefonu i ne mogu da provalim gde se unose koordinate zeljenog odredista. Ako uopste postoji ta opcija.
Znam da je na Garminu bilo al ovde kanda jok.
Znam da je na Garminu bilo al ovde kanda jok.
koji ti je IGO na, Androidu, ili MS?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Na Androidu je, pise verzija 8.4.2.139242
http://www.gsmarena.com/zte_skate-3784.phpBax napisao:Skate ima GPU, cini mi se od 200mhz, imam dva komada nesto jace od mesec dana, placeni 130 evrica sa mesec dana garancije.
Radi sve sasvim dobro, ne super ali i vise nego dobro, brz je, ja sam ih rutovao, i ubrzao tako sto sam ih olaksao od nepotrebnih app.
Baterije drzo dobro, ako ga ne cimas i 4-5 dana, normalno 2 dana je ocekivano.
Od zamerki bih izneo los video, foto je pristojan.
GPS radi solidno, tu se malo oseca da mu fali procesorske snage, 3d igrice sljakaju dobro.
Wifi sam koristio u inostranstvu obilno.
Ne svidaj mi se osecaj sa glat folijom, tako da bih insistirao da nadjem matiranu, kad ovu budem hteo da promenim...
Od problema ljdi su imali neku gumicu koja hoce da spadne ida zapusi mikrofon, i to se lako resava, inace na mojima je sve super...
Ne pise tu nista za GPU

According to an article over at techradar.com, the ZTE Skate features a large 4.3-inch display, an Adeno 200 GPU, an 800MHz processor and a 5-megapixel camera.
http://newgenesolutions.com/PHONES/ZTE%20Skate.HTML
http://newgenesolutions.com/PHONES/ZTE%20Skate.HTML
Ne mogu da se snadjem u Androidu, druga verzija IGO na MS Windowsu starija, ima tu opciju.dunx81 napisao:Na Androidu je, pise verzija 8.4.2.139242
Sd sam probavao.
Aha,ok. Ma mislim da nema tu mogucnost,sve zivo sam pretabao.
Taj Igo Android radi posao, ali mi s ene svidja preterano, stra Igo varijanta mi je bila dosta korisnija, mada je i stvar navike.
Off topic
Moram da skrenem paznju na nesto na sta je meni skrenuta paznja, uzastopni odgovori jednog korisnika se ne dozvoljavaju, ali sta ako taj korisnik odgovara na razlicite postove drugih korisnika, koje kvotuje u svoj odgovor?
Naravno ja cu se snaci sa editovanjem, ali meni je licno takav multi odgovor, izuzetno nepregledan....
Off topic
Moram da skrenem paznju na nesto na sta je meni skrenuta paznja, uzastopni odgovori jednog korisnika se ne dozvoljavaju, ali sta ako taj korisnik odgovara na razlicite postove drugih korisnika, koje kvotuje u svoj odgovor?
Naravno ja cu se snaci sa editovanjem, ali meni je licno takav multi odgovor, izuzetno nepregledan....
Da, dabane valjevo napisao: Sim kartica 95 maraka??? Secam se da je drug u 8. razredu sada davne 2001 godine doneo Nokiu 3220, i da smo ga svi gledali kao vanzemaljca...
Secam se da sam 30.12.2000 uzeo svoj prvi mobilni Ericsson T 10

i karticu 063
Sve je izaslo ravno 300 maraka.
To mi je bila cela plata, bukvalno...uglavnom sam ceo Januar duvao u prste

Al' sam zato im'o fonTele

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Off topic
Na svim forumima je praksa da se u okviru jednog posta odgovori na više pitanja iz prethodnih postova. Ako se svaki citat i odgovor lepo izdvoje, nije nepregledno.
Naravno, ovo važi samo u roku od 30 minuta, koliko je dozvoljeno za edit posta. Ako se odgovara nakon toga, korisnik mora da napiše novi post.
Evo ga uputstvo za IGO verzija 8, ali ovde piše da se koordinate mogu uneti samo u nekom "advanced modu".
Ni kod mene nema te opcije.
Na svim forumima je praksa da se u okviru jednog posta odgovori na više pitanja iz prethodnih postova. Ako se svaki citat i odgovor lepo izdvoje, nije nepregledno.
Naravno, ovo važi samo u roku od 30 minuta, koliko je dozvoljeno za edit posta. Ako se odgovara nakon toga, korisnik mora da napiše novi post.
Evo ga uputstvo za IGO verzija 8, ali ovde piše da se koordinate mogu uneti samo u nekom "advanced modu".
Ni kod mene nema te opcije.
Posetite www.garaza.rs !
Moja ver. iGO my way za android:

Da li je to ovo:

Da li je to ovo:

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja to nemam.
Ako imaš link odakle si skinuo tu verziju pošalji na PP.

Ako imaš link odakle si skinuo tu verziju pošalji na PP.

Posetite www.garaza.rs !
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ako moze i meni link. Imam neku verziju iGo ali deluje da je ova tvoja bolja.