2015 Volkswagen Passat
- ivke74
- Pridružio se: 21 Dec 2013, 13:07
- Garaža: Punto emotion tng abs & Audi A3 1.6TDI & Toyota Yaris cross
Re: 2015 Volkswagen Passat
Ne rekoh moj auto bez i jednog dubinskog ciscenja
E, pa vidis, recimo prasina se apsolutno ne vidi na svetlom enterijeru.fq400 napisao:Nema načina da se beli enterijer manje prlja od tamnog, tj. oba se isto 'prljaju' (tj. habaju) samo što se na svetlijem to više vidi, a na tamnijem ne. Nije to pitanje samo hrane i blata već pre svega nakupljanja fine prašine, vlage, boje sa odeće itd. Svako ko je nosio farmerke na svetlu obuću zna šta se dešava kad curi denim, pogotovu ako je 'raw' mada ni isprani denim nije imun na ovu pojavu. Tu su još i prirodna masnoća kože, znoj, UV zraci itd, sve što čini da enterijer propada. Poslednjih mesec dana koristim novo vozilo koje ima krem unutrašnjost i znaci korišćenja se već polako vide, a u kolima nema blata, pušenja, jela i pića, dece, životinja itd.
Inače, enterijer ovog Pasata je odličan, meni se više sviđa u crnoj boji, ali i ovako beo je dobar.
Najbolji primer su moja i caletova mecka, njegov mora detaljno da se brise unutra, izduvava kompresorom itd, dok moj samo povremeno prebrisem.
Ne kazem da je svetliji laksi za odrzavanje, daleko od toga, samo nije to tako nezno.
Farmerke su svakako najveci problem, al sam zato nasao proizvodjaca s kojim nemam problema

Nisam mislio na prašinu koja napada u nekom kraćem roku, nego posle korišćenja dužeg vremena, jednostavno se više primećuje habanje na mestima koja su izložena prljavštini itd. Daleko od toga da je ružno ili neupotrebljivo, ali se vidi, pa nekome može da smeta.
Redovno detaljno usisavanje je po meni najbolje i najbitnije, odlaže potrebu za dubinskim možda i duplo. Ne računam naravno havarije tipa sok od višnje, koka kola, kafa itd. Koliko sad vodim računa o tamnom enterijeru, mislim da bi jedini način da sačuvam zdrav razum sa svetlim enterijerom bio da nikada nikoga ne pustim unutra
Redovno detaljno usisavanje je po meni najbolje i najbitnije, odlaže potrebu za dubinskim možda i duplo. Ne računam naravno havarije tipa sok od višnje, koka kola, kafa itd. Koliko sad vodim računa o tamnom enterijeru, mislim da bi jedini način da sačuvam zdrav razum sa svetlim enterijerom bio da nikada nikoga ne pustim unutra

Zavisi od vlasnika. Ako ste kao ovaj lik, bolje bezati od svetlog enterijera 
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... ?p=4469302

http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... ?p=4469302

Ja ovako vodim računa samo o cipelama, mada bih verovatno isto radio i da imam kožu u kolima

Videh ga pre 2 dana lep auto . Od napred moze da se kolje sa superbom bez problema ali .islim da je zadnji deo mnogo lepsi kod pasata . Superb pozadi tradicionalno malo bezveze kad su stopaljke u pitanju.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel samo ja imam problem da ga spreda razlikujem sa Passatom CC poslednje generacije?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rekao bih da da 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Ma sve je to isti djavo, pogotovo kad Passat nema onu hrom lajsnu na maski.

Naravno pricam o mimoilazenju u gradu tj. pogledu na auto koji traje max jednu sekundu. Prvo spazim farove, pa onda taj spusteni prednji deo koji je slican sa CC-om. Kada imam vise vremena da pogledam auto, umem da ih razlikujem.

Naravno pricam o mimoilazenju u gradu tj. pogledu na auto koji traje max jednu sekundu. Prvo spazim farove, pa onda taj spusteni prednji deo koji je slican sa CC-om. Kada imam vise vremena da pogledam auto, umem da ih razlikujem.
Ni blizu 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bas farovi su totalno razliciti. Ni ne lice. Kosina sa unutrasnje strane je pod potpuno suprotnim uglom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Znaci to sam samo ja.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... xpwjGFvwZ4

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Stave celu digitalnu tablu sa navigacijom, a onda stave ovaj socijalni head up...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sta jos treba da stave?
Inace meni ta lcd tabla ima smisla samo u r8 gde ne postoji ova desno.
Inace meni ta lcd tabla ima smisla samo u r8 gde ne postoji ova desno.