BTW, kako mozes da navijas za Federera?
Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Djokovic ne bi nikad bio prvi da nije promenio stil igre iliti da je nastavio da igra napadacki kao na pocetku karijere. E sad, nekad bas pretera, pa igra previse defanzivno. Kada hoce da se kurci - onda igra previse napadacki - tako je i izgubio od Del Potra na Olimpijadi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I šta kaže Nole opet 6:0 u poslednjem setu! 
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Kontakt:
To trenutno za Nemacku, a pre si za Spaniju ili...?half man napisao:Srbin sam ,al inace navijam za Ameriku u basketu i Nemacku u fudbalu ...
I sta ima da "navijas" za Amere, majke ti?
To je gore nego da navijas za Pederera...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja recimo u ligi šampiona navijam za Siti a u premijer ligi za Junajted.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ovo je bilo ironicno,apropo posta iznad mog... Kako mozes da ne navijas za rodjenu zemlju,zasto bi onda uopste ziveo u njoj.. Sport je jedino i sto je ostaloDelija napisao:To trenutno za Nemacku, a pre si za Spaniju ili...?half man napisao:Srbin sam ,al inace navijam za Ameriku u basketu i Nemacku u fudbalu ...
I sta ima da "navijas" za Amere, majke ti?
To je gore nego da navijas za Pederera...
- Delija
- Kontakt:
Primarno zato sto je to isto kao da navijas za Amere ili Svabe protiv nasih, a sekundarno zato sto je lik ultra-mega-giga arogantan i totalno antipatican.
- Delija
- Kontakt:
Primarno mene boli qrac sto tebe boli qrac... 
A sekundarno - nije on jedini. Puni su komentari na B92 i ostalim sajtovima takvih likova...
A sekundarno - nije on jedini. Puni su komentari na B92 i ostalim sajtovima takvih likova...
- Delija
- Kontakt:
Pa to skoro jedino i da "vredi" i na B92 i na Bljucu (ovde definitivno) - smehotresno jeRakhil napisao:Primarno, ja ne rekoh da mene boli, sekundarno, ne seri da citas komentare na sajtovima???
Poslednja izmena od Delija u 06 Apr 2015, 11:41, izmenjeno 1 put ukupno.