Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
OK... Nek se onda udari na sva zvona, mediji, tribine, ali argumentovano, bez patetike i dece sa transparentima.
Poenta je da se ipak mora slušati šta struka nalaže dok se ne promeni zvaničan stav o tako bitnim stvarima.
Poenta je da se ipak mora slušati šta struka nalaže dok se ne promeni zvaničan stav o tako bitnim stvarima.
Ne razumete vi poentu.
Ljudi ladno veruju da vlade hoce da ih potamane jer ima previse ljudi, ja ne znam o cemu vi dalje diskutujete...
Ljudi ladno veruju da vlade hoce da ih potamane jer ima previse ljudi, ja ne znam o cemu vi dalje diskutujete...
Realno i ima previse.
Pda, pola nas na forumu su indijci i kinezi.
Ajde javite se sami, kosooki i kafeni!
Ajde javite se sami, kosooki i kafeni!
Nema, ima jos mesta koliko hoces. Problemi zemalja tipa Afrika im se nece resiti time sto ce da se prepolove.
Moj biznis plan za 2015 je da otvorim sendvicaru pored neke stranke,ne moz da omane 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Može. Oni već dobijaju sendviče za "dž". 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kaže meni juče doktorka:Da li ste primili MMR?Sekund kasnije,pogledala i videla da sam 1984. godište.Aha,da vakcinisani ste.
Rekoh,jesam.A ona će:Bolje da pitam da li ste i odakle ste,pošto se raseljeni (HR,BiH,Kosovo) nisu ni tada vakcinisali.
:O
Rekoh,jesam.A ona će:Bolje da pitam da li ste i odakle ste,pošto se raseljeni (HR,BiH,Kosovo) nisu ni tada vakcinisali.
:O
Eto vidis, moja zena je 85to godiste rodjena u sr. mitrovici i nije vakcinisana...
Ne kazem da ne treba, samo konstatujem.
Ne kazem da ne treba, samo konstatujem.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Tako je, kakva crna nestasica. Kad god su kontrolisali cene, davali besplatno, drzali fiksni kurs imali smo slicnu situaciju.Rakhil napisao:Kad drzava pokusava da nacini vakcinu besplatnom I onom koji nema I onom koji ima da plati, dodje do nestasice. Vidjeno milion puta u istoriji I desice se jos milion puta, jer "besplatna vakcina" tako lepo zvuci lakovernima
Ono sto ljudima moze da promakne, jeste diskriminacija dece. Za decu pre tog datuma nema, a za ovu posle ima. Po kom osnovu si ti moje dete uskratio i svrstao u drugu grupu?
Ako je Torlakova dobra, zasto dozvoljavas da deca koja su vakcinisana petovalentnom sada prolaze kroz Mengele program eksperimentisanja? Valjda onda ona imaju prioritet?
Dovedem dete u dom zdravlja i pita me zasto niste dali poslednju vakcinu. Pa dajte, eno vam je u ormaricu. A ne, to nije za vas dete, ono je kategorija 2. Dobro, gde da kupim? Pa nema, ali Torlakova je dobra.
Aha, dobra, je. A kako nije bila dobra kad smo davali prvu i drugu? Sleze ramenima i pokazuje obavestenje od ministarstva da ce biti kaznjeni licno oni ako deca koja su u njihovom kartonu nisu vakcinisana.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nama su rekli može Torlakova ali može da nastane reakcija, temperatura, bolovi A možete da i kupite, reakcije skoro pa i nema.
Tako da smo se odlučili za ovu od Iluminata
Tako da smo se odlučili za ovu od Iluminata

Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve je to još odavno objašnjeno...

...ma i špric u kadru.

...ma i špric u kadru.

Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
https://www.youtube.com/watch?v=uIEC4lQVy9c
Ovo je bilo skoro
https://www.youtube.com/watch?v=q-qVARnuH-c
Ovo je bilo skoro
https://www.youtube.com/watch?v=q-qVARnuH-c
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Mi smo malu vakcinisali PENTAXIM vakcinama.2011.na 2012. je to koštalo 3500 RSD po vakcini.U suštini je sve isto.Samo što PENTAXIM bebe podnose bez nuspojava.Ženin brat je sina vakcinisao "državnim" vakcinama.Mali je svaku proplakao,tj.te koktele.