Odličan posao si napravio sa Tobyem.
Kad skineš navlaku i vidiš da je jedan stiropor polmljen (ne brini ništa ne fali) nemoj da psuješ Gruju nego mene.
dobar je maxi cosi... trenutno imamo priori. kupio u austriji za 140e (neki rodjendan trznog centra bio). koliko sam video priori je bio u aksi oko 30k... uglavnom, odlicno sediste. prvi veci put na zimovanje, klinac od god dana, 500km sa jednom duzom i jednom kracom pauzom i bez puno buke ima nekoliko pozicija nagiba. jedino se zena tripovala da je previse tvrdo pa sam morao izmedju presvlake i stiropora da stavim malo sundjera.
Juče nam je klinac ispao bočno iz sedišta dok je spavao. PegPerego Viaggio je izgleda za veću decu, male su mu bočne stranice. Pogrešno sam izabrao izgleda.
Pošto se svakako kupuje još jedno sedište, moraće neko sa većim bokovima.
Za sada mi OK deluje Chicco Oasys 2-3 bez isofixa zbog odvojenog podešavanja visine i širine (ili sa isofixom ali je dosta skuplji), i naravno Cybex X2 ili Q ali su raspoloživi dezeni očaj.
Bio u Brendonu, pazario Cybex u boji koju sam hteo, usralo me. Izbor sedista na lageru je do jaja sve u svemu, ako se najavi par dana ranije donesu u radnju sta hoces. Znaju srpski i engleski, rade Global Blue Tax Free. Faktum na kraju nisam ni obisao, mada su mi u hotelu rekli da je veci od Brendona, ali nema Cybex, jebga.
Cybex me kostao 200 evra, povracaj poreza je 27 evra, prosvercovao ga lagano. Okacicu slike iz radnje kad se tapatalk sabere ili kad skupim snage da prebacim sa telefona na komp.
Heinz, sad ti gledam ovu sliku, pa ovo sediste je kriminalno. Meni Tea zaspi u sedistu, nagne se napred, klati se na pojasu i opet nema sanse da ispadne. Ovaj Peg je booster sa naslonom za ledja u sustini. Koliko kosta?
U mrtvoj Aksi je MP cena 26.000, i bez povracaja se isplati. Da ne pominjem da imaju jednu boju na stanju vec godinu dana. Istini za volju, nema mnogo budala kao sto sam ja, cenim da im zato Nanya izlece iz radnje sama...