Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Re: Sport

Post od carov2 »

Dobra je to tema, koliko nekog tamo, u nekoj državi, zabole odakle je Novak. Verovatno, isto koliko i nas odakle je Bolt. A mi se na to ložimo, ponosni do neba.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

?
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Teško će jedan teniser nekome promeniti mišljenje o našoj državi.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

ne razumem kako je novak najbolji pr našoj zemlji kad svuda navijaju protiv njega...osim u šangaju
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

"Kako igra onaj Djovak, jebe ne vadi, idem sad zato da ulozim neke silne pare u tu Srbiju"

Rece niko nikad
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nidžo, to što je Novak prvi je značajno samo za njega. Država od toga nema mnogo koristi...

Lepa reklamica svakako jeste (posebno među poštovaocima tenisa) ali nije nešto što bitno menja sliku o zemlji. Od poreza bi s druge strane imali koristi ali njegovo je pravo da bira gde će da ga plaća.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Rakhil napisao:"Kako igra onaj Djovak, jebe ne vadi, idem sad zato da ulozim neke silne pare u tu Srbiju"

Rece niko nikad
Kad smo već kod toga, koliko vas zna za neku kompaniju s Jamajke? Ono poređenje s Boltom je zapravo genijalno, bolji je on ambasador Jamajke nego Novak Srbije. Bolta svi vole i nikad nije imao nikakvu glupost niti ima debilne roditelje i bavi se 5 puta popularnijim sportom. I najbolji je ikada u svom sportu i ima više Olimpjskih zlata nego cela Srbija otkako je on živ.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Tako je, ua Nole! Šta ima on tu sad meni da bude uspešan, mrš nazad u blato, pored nas!
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Te fore da je neko ambasador, narocito sportista, su toliko preduvane da je to smesno. Naravno da je neko zbog Novaka cuo za Srbiju, mozda je par ljudi doslo turisticki i to je to. Divac je bio faktor u americkom sportu pa mu nije uspelo da ublazi demonizaciju Srba u Americi. Meni kad kazes Husein Bolt, ja respktujem, kad kazes Jamajka, zamisljam brda naduvanih crnaca i kriminal, pa trcao on jos 5 sekundi manje na 100 metara.
To sto Novak ne placa porez je tek prezvakano, i ne treba da ga placa. Pametan covek tezi da placa sto manji porez na sve moguce nacine, a budale teze da pametni ljudi placaju sto vece poreze jer su budale pa im zine dupe za tudj novac.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Apsolutno se slazem oko poreza... samo konstatujem da bi drzava imala vece koristi od toga nego od tzv. PR-a.

Sve je pocelo izjavom da treba navijati za Novaka zato sto je SRBIN...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ne znam to oko poreza, drugačije sam vaspitan. Poštujem to kada neko ko je uspeo i ko ima mogućnost da zezne državu ne uradi to. Ćale kada je prodavao Zorku Fincima imao je opciju da otvori fantomsku firmu i ne plati porez ali je uradio sve legalno i ljudi u Šapcu to znaju i poštuju ga zbog toga za razliku od nekih sličnih biznismena koji su zajebali koga god su stigli. Nije sve u novcu, pogotovo kada ga imaš toliko da svakako dobro živiš. Živeo bi Đoković dobro i da da Srbiji 10 % ili koliko već treba, ne bi umro od gladi.

Ja prvi kada kupujem na trafici kažem da ne mora da mi štampa račun jer znam da tim ljudima svaki dinar znači i da zbog slepačke države možda tu radi iako je završio fakultet, ali neko ko je uspešan i ko može da pomogne mislim da treba da pomogne. Nije ni ta Švajcarska verovatno sponzorisala Federera niti je Španija Nadala dok je imao 10 godina.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa ja ne vidim problem da se navija za "svog", valjda je dovoljna cinjenica da on sto se tice sporta pise stranice istorije za koje nismo ni preptostavljali da ce se desiti? Ili ne?
A meni licno je to sa porezom ono, ko kad te neko pokopa u diskusiji pa se hvatas za gramatiku...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ček sad. Treba ga mrzeti još više jer je Srbin jer smo mi Srbi takvi? Da komšiji crkne krava?

Čovek je uber uspešan. Naravno da ne menja krucijalno sliku o nama, ali menja. Koliko god, negde na milionima ekrana piše SRB, hteli to gledaoci ili ne. :-)

Naravno da on to radi zbog sebe. Srbija je tu više kolateralna šteta u pozitivnom smislu.

Ne duguje ništa Srbiji niti Srbija duguje njemu. On nema nikakvu korist od Srbije, dok Srbija od njega ima. Tu je suština.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

S obzirom da ja pričam o porezu, ja naravno da navijam za Đokovića, ali to ne znači da treba da drkam na njega i da zanemarim neke stvari koje mi se lično ne sviđaju. Kao sportisti mu kapa dole, tu nema šta, lud je svako ko priča drugačije.

Nidžo, tako gledano nema ni Bolt korist od Jamajke. Najbolje da svaki sportista siromašne države pređe u Monako da živi jer mu je država govno. Mogao sam i ja za Katar da veslam ili za Azerbejdžan. U japanu gde ni nemam konurenciju bih imao 8000e mesečno.
Poslednja izmena od AcaKayak u 06 Apr 2015, 19:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ja podrzavam samo da se od drzave sto manje uzima i da joj se sto manje daje, u okvirima zakona - nemam drugih principa vezanih za drzavu.
Aco, post ti je u koliziji. Reci mi, od koje cifre pa navise vise nije moralno zajebati drzavu, i kako dolazis do te cifre?

Ok je i da neko navija za tudjeg, ali bi bilo normalno da ima neki razlog. Ko sto ne volem preterane fanove, tako mi i Noletovi hejteri radi hejta idu na jetru.
Odgovori