Peg je 17.500 i šatro je dobro prošao na Adac testu. Nije mi jasno kako.
Doduše, po gradu je zgodno jer sad može da se lepo igra po tapacirungu ispod prozora i ručki vrata
Izlet u Szeged možda i nije loše rešenje.
Mnogo para to dodje. Toliko bude Cybex na popustu u Aksi, ima Concord za te pare itd. Ne tvrdim da je to se kosmicki bolje, ali ja preferiram taj caura-tip sedista, da je dete sa svih strana oklopljeno.
Evo ti par slika koje sam na brzinu opalio u Brendonu. Ima bar dva puta toliko, al me mrzelo da slikam bas sve police i coskove:
Ako neko cuje za neko snizenje za Cybex kod nas neka javlja. Trebace mi jos jedno, uzeo bih jos jedno Solution X2 fix, da za svagda zavrsim pricu sa sedistima
Meni nije zurba tolika, Tadija moze komotno jos godinu dana u ViaggioSicuro, ali hocu svakako to da prebrinem ako bude neka akcija kao kada sam kupovao za Milu. Tad je bilo 14500 din.
Cam Viaggio Sicuro sa Isofix, inace odusevio sto moja kosacica iz 2004 ima isofix.
Juce sam testirao u kucnim uslovima da vidim da li ce smizla u opste hteti da sedi, jako je lepo prihvatila i cak je bilo "bravo, bravo". Danas popodne je dan D i test, prelazak i sintezisa u sediste.