Beograd
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Beograd
Kako bi uopste dodali jos traka na mostu? Nije to zemlja pa samo da izradis. Morao bi ceo most da rastavlja ili nesto.
Brankov most je bio 2+2 pa je prosiren na 3+3
Ja se nesto ne secam toga. Secam se samo kada su izgradili jos jedan most pored (tada) postojeceg mosta... I dobili su vise traka i razdvojen saobracaj...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bila je neka prica da kao imaju plan da put Pozarevac - Autoput se prosiri na po dve trake po smeru, ali nije mi bilo jasno kako bi presli Moravu, jer Moravski most ima samo sirinu za dve trake. Plus sto i te dve trake su u katastrofalnom stanju, ono je zrelo za rekonstrukciju asfalta.ftj napisao:Brankov most je bio 2+2 pa je prosiren na 3+3
Bice ti jasno pred izbore 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1ljuba napisao:Ja se nesto ne secam toga. Secam se samo kada su izgradili jos jedan most pored (tada) postojeceg mosta... I dobili su vise traka i razdvojen saobracaj...
Inače radovi se mogu videtu u kadrovima Nacionalne klase.
Širim haos!
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ajd sto su otisli a ovi sada sto su ostali luduju po gradu, jbt. voze ko bez glave, samo cekam sutra u novinama crnu hroniku. Sad u 22h u Zemunu samo sto nije karambol u glavnoj bio, srecom za dlaku.profesorPROST napisao:Večeras poluprazan parking ispred zgrade, otišli Beograđani kući

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
vidi stvarno coveceprofesorPROST napisao:Večeras poluprazan parking ispred zgrade, otišli Beograđani kući

ja jos srecan bio sto sam nasao dobro parking mesto ispred zgrade posle 18h

Ja standardno parkiran na sred ulice. Thug life 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nikolaa napisao:vidi stvarno coveceprofesorPROST napisao:Večeras poluprazan parking ispred zgrade, otišli Beograđani kući
ja jos srecan bio sto sam nasao dobro parking mesto ispred zgrade posle 18h![]()
Kod mene i dalje puno ko oko.

Širim haos!
Zato je danas bilo rasulo u saobraćaju. Dva puta sam išao na Voždovac i ne pamtim da je ikad bilo gore. Ko za novu godinu.
A večeras na auto putu trke i solo letači.
Stvarno je raspad.
A večeras na auto putu trke i solo letači.
Stvarno je raspad.
Je'l to neki praznik?
:-D
Tapatalk
:-D
Tapatalk