Dubinsko pranje
Re: Dubinsko pranje
Pa dobro,nisam puno omasio. Hvala Gezo!
Ako bi s ovim bio jedini u Srbiji, ja stvarno ne vidim sta je problem.
Ako bi s ovim bio jedini u Srbiji, ja stvarno ne vidim sta je problem.
- Johnny Steam
- Pridružio se: 21 Apr 2012, 00:02
Kao sto rece par K evra je par K evra...
A i te masine trose dosta struje ili goriva (ako radi na diesel, kao moja parnjaca).
A ljudi su kod nas i dalje skeptici i svako ima svoju teoriju sto se toga tice...
A sa druge strane, ako je mnogo efektnije i bolje od klasicnog dubinskog, onda je logicnije da to bude skuplje, a ne jeftinij, bez obzira na utroseno vreme.
Dve logicne nelogicnosti... U pravu si ti, ali i ja sa druge strane... Jbg, Srbija jos nije trziste za to, ko ni za Detailing... Nemaju ljudi para za to, a ni kulturu... Tako je jbg.
A i te masine trose dosta struje ili goriva (ako radi na diesel, kao moja parnjaca).
A ljudi su kod nas i dalje skeptici i svako ima svoju teoriju sto se toga tice...
A sa druge strane, ako je mnogo efektnije i bolje od klasicnog dubinskog, onda je logicnije da to bude skuplje, a ne jeftinij, bez obzira na utroseno vreme.
Dve logicne nelogicnosti... U pravu si ti, ali i ja sa druge strane... Jbg, Srbija jos nije trziste za to, ko ni za Detailing... Nemaju ljudi para za to, a ni kulturu... Tako je jbg.
Nije logično da bude skuplje jer bi ti bilo teže da pridobiješ mušterije u početku. Ti pored svojih stalnih bi trebao da privučeš i nove i zato je najbolje imati neki kao promo period od kupovine kada bi bilo jeftinije. Plus, bolje da ti mašina bude angažovana lupam 6 puta dnevno po 35e nego 2 puta po 50e jer nisi uveo nikakvu promociju. Kvalitetom usluge ćeš kasnije zadržati privučene kupce i ako digneš cenu jer će im i dalje biti bolje od klasičnog načina.
Ako za celo sređivanje treba pola sata, ne može da potroši ne znam koliko struje.
Na kraju krajeva, meni ni iz džepa ni u džep, samo pišem dobronamerno. Ja svakako nemam potrebe da perem auto dubinski, a nakon vaših pisanja u ovoj temi nikome ne bih ni dao da ga pere jer ste u principu svi u fazonu nemamo baš idealno rešenje ali se snalazimo... Bez uvrede, samo sam iskren, realno ne uliva poverenje.
Ako za celo sređivanje treba pola sata, ne može da potroši ne znam koliko struje.
Na kraju krajeva, meni ni iz džepa ni u džep, samo pišem dobronamerno. Ja svakako nemam potrebe da perem auto dubinski, a nakon vaših pisanja u ovoj temi nikome ne bih ni dao da ga pere jer ste u principu svi u fazonu nemamo baš idealno rešenje ali se snalazimo... Bez uvrede, samo sam iskren, realno ne uliva poverenje.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ja radio kod Johnny-a pranje neba i ništa mu nije smetalo samo je bilo čisto kao novo, od tada je prošlo 2-3 god? Tako da će uskoro opet
SM-T705
SM-T705
- Johnny Steam
Naravno, sve ima logike sto pricas, ali ja nemam nameru da uzimam tu masinu, pa samo kazemAcaKayak napisao:Nije logično da bude skuplje jer bi ti bilo teže da pridobiješ mušterije u početku. Ti pored svojih stalnih bi trebao da privučeš i nove i zato je najbolje imati neki kao promo period od kupovine kada bi bilo jeftinije. Plus, bolje da ti mašina bude angažovana lupam 6 puta dnevno po 35e nego 2 puta po 50e jer nisi uveo nikakvu promociju. Kvalitetom usluge ćeš kasnije zadržati privučene kupce i ako digneš cenu jer će im i dalje biti bolje od klasičnog načina.

A to da ne bi radio dub. kod nas, niko u Srbiji ne radi drugacije, ali i sa tom konstatacijom si u pravu. Ne bi ni ja, da sam neko sa strane i procitam tako nesto...
@ Srbin
Tnx, znas gde sam

i ja da sam procitao ovu temu verovatno nikada ne bi dao auto na dubinsko
ali, pre tri godine kada sam kupio karavana sedista nisu bila nesto mnogo prljava pa sam ipak odradio kod dzonija, izgledala su ovako

posle dubinskog-hemijskog ciscenja

elem, doterao sam auto ujutru i preuzeo ga uvece potpuno suvog, bese mart mesec, auto je osusen kaloriferima, posle toga opet odradio komplet hemijsko na jos dva svoja + sluzbeni kombi koji je bio uzas, preporucio jos dvojci prijatelja i nikakav problem, isti kvalitet na zaista visokom nivou, korektna cena, uvek sve u istom roku i sto je najbitnije uvek sve suvo ko barut a nije se desilo da se posle par dana pocne osecati smrad na budj ili vlagu.
ne kapiram cemu odbojnost prema kaloriferima!? kao prvo, kalorifere mozes da pomeras po kolima, drugo ventilacija automobila duva u jednu tacku i po meni potpuno je imbecilno da neko drzi upaljen motor tri sata {ajde da ne pricamo sto trosi gorivo} kada postoje i druge metode susenja.
kapiram da sve to zavisi i od zaprljanosti i koliko je enterijer morao da bude natopljen. nije mi namera da produbljujem neku raspravu nego prenosim svoja iskustva i iskustva ljudi koje sam preporucio
e, da, zverkova corolla...pa znam zverka mnogo dobro isto kao i taj jadni auto.ta corolla se vukla po oglasima mesecima, bila je dobrano lupana i pre nego je onuzeo, motor je radjen pa su cak umesto dihtunga glave stavili diht masu, imala je problem sa elektronikom od momenta kada je kupio kao sto mu je falila i ona posuda za pranje vetrobrana, zbog te elektronike mu ni servo volan nije radio....nema to nikakve veze sa pranjem motora

ali, pre tri godine kada sam kupio karavana sedista nisu bila nesto mnogo prljava pa sam ipak odradio kod dzonija, izgledala su ovako

posle dubinskog-hemijskog ciscenja

elem, doterao sam auto ujutru i preuzeo ga uvece potpuno suvog, bese mart mesec, auto je osusen kaloriferima, posle toga opet odradio komplet hemijsko na jos dva svoja + sluzbeni kombi koji je bio uzas, preporucio jos dvojci prijatelja i nikakav problem, isti kvalitet na zaista visokom nivou, korektna cena, uvek sve u istom roku i sto je najbitnije uvek sve suvo ko barut a nije se desilo da se posle par dana pocne osecati smrad na budj ili vlagu.
ne kapiram cemu odbojnost prema kaloriferima!? kao prvo, kalorifere mozes da pomeras po kolima, drugo ventilacija automobila duva u jednu tacku i po meni potpuno je imbecilno da neko drzi upaljen motor tri sata {ajde da ne pricamo sto trosi gorivo} kada postoje i druge metode susenja.
kapiram da sve to zavisi i od zaprljanosti i koliko je enterijer morao da bude natopljen. nije mi namera da produbljujem neku raspravu nego prenosim svoja iskustva i iskustva ljudi koje sam preporucio

e, da, zverkova corolla...pa znam zverka mnogo dobro isto kao i taj jadni auto.ta corolla se vukla po oglasima mesecima, bila je dobrano lupana i pre nego je onuzeo, motor je radjen pa su cak umesto dihtunga glave stavili diht masu, imala je problem sa elektronikom od momenta kada je kupio kao sto mu je falila i ona posuda za pranje vetrobrana, zbog te elektronike mu ni servo volan nije radio....nema to nikakve veze sa pranjem motora

I ja cu verovatno odraditi dubinsko sada pred leto 
Najlakse mi je kod Johnyja, pa da se obojica pomolimo Bogu, ja da cu dobiti ceo auto nazad, a on zato sto nemam dlake na jeziku
Sent from my Sony

Najlakse mi je kod Johnyja, pa da se obojica pomolimo Bogu, ja da cu dobiti ceo auto nazad, a on zato sto nemam dlake na jeziku

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Johnny Steam
Posle ovakve anti reklame, ti ces kod mene ccc...
Pa kad pocnes da kritikujes samo, bice

Pa kad pocnes da kritikujes samo, bice

-
- Banned
- Pridružio se: 23 Mar 2015, 13:05
Edit...
Pročitaj pravilnik, nisi na ulici
Pročitaj pravilnik, nisi na ulici
-
- Banned
Na ulici se ljudi lepse ponasaju nego vi ovde. I da vam ja sad kazem, ne znate gde ste suplji a razvijate teorije u najmanju ruku ko da ste Larous. U zivotu vise gluposti nisam procitao na jednom mestu ne samo u ovoj temi nego generalno. Cuj ja da procitam pravilnik. Procitaj ti malo google mozda nesto i naucis a ne samo da modujes postove i to bez da se potpises nakon moda.
To sam ja, McGruja
Što se ti ne predstaviš?
Koje gluposti si čitao?
Šta si lizao prozore, pa si nervozan?
Što se ti ne predstaviš?
Koje gluposti si čitao?
Šta si lizao prozore, pa si nervozan?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Registrovati se na forum samo da bi svima objasnio da su glupi je sasvim u skladu sa lizanjem prozora
-
- Banned
To sto neko pise gluposti ne znaci da je glup vec da je neinformisan. A sta je sa cim u skladu, ti si poslednji koji je kompetentan da pise o tome.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A da nam objasnis u cemu smo mi to neinformisani i da nas eventualno ti informises? Cisto kad si se vec registrovao na forum.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk