Dubinsko pranje

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 14:46

Re: Dubinsko pranje

Post od WEST 014 »

Mislim da je windowlicker-a (Zverka) pogodilo ovo Micino pisanije za njegov bivsi auto. Ja sam taj auto video nekoliko puta, a jednom ga i sredjivao. Auto kao auto generalno nije bio los, nije bio nov ali je bio korektan. Mogu i slike da okacim, jer po Mici to je bio tezak les.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A to je zverko... Totalno je opravdao svoj nadimak, odsustvo civilizovanosti je primetno :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:

Post od WEST 014 »

Zove se Vuk pa verovatno otuda i nadimak. Ne bih rekao ''necivilizovanosti'', mozda pre ostrine.. Steta sto ovo ide u ovom smeru, a i njega vise boli uvo za forume. Mogao bi svasta pametno da napise. Jer ovde razni sole pamet, a veze o automobilima nemaju. ''Teško je naučiti onoga ko je, nenaučen, već postao učitelj drugima''.....
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Dzabe ti svo znanje ovog sveta kad ne umes ljude da zainteresujes za isto a mene nakon tako lepog predstavljanja apsolutno zabole i da Ajnstajn pise s tog nicka.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako ne bi rekao da je to necivilizovano onda i tebi ocigledno iste malo fali. A tek te jajarske forice 'neki sole pamet a veze sa zivotom nemaju....' Napisi lepo ko covek taj i taj lik veze nema a ne tako neodredjeno.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa to ti je to populisticko relativizovanje svega.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Pa sta sam ja napisao!?! Napisao sam to samo jer je pomenuto da mu je zbog pranja motora pocrkala elektronika, sto se estetike tice lepo je izgledao, taj izraz korektno ne volim jer je vrlo rastegljiv pojam kao sto su i standardi svih nas razliciti, moji su vrlo visoki i ja taj auto nikada ne bi kupio, ali to sam ja ;-) nema sta da se vredja i poteze tesku artiljeriju jer je tema nesto sasvim drugo-crkavanje elektronike. Upotrebio sam mozda pogresan termin "diht masa" nesto jeste umesto dihtunga tako da evo posle koliko vremena taj motor nije zaziveo tj.nije swapovan ní u jedan drugi auto. U krajnjoj liniji sto se mene tice over and out, zaista nemam nameru da pretresam do besvesti o nekom sada vec pokojnom automobilu. Da je tehnicki valjao - nije, ja auto od 200ks nikada ne bi vozio sa neispravnim servo volanom ali on jeste, jbga razlikujemo se pa samim tim ne vredi ni da o ovome diskutujemo, najmanje takvim tonom kakav zverko preferira.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Paja napisao:Razumite čoveka. Danas dobio posan sendvič pa je frustriran.
:plusone: :kezo:
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:

Post od WEST 014 »

ftj napisao:Ako ne bi rekao da je to necivilizovano onda i tebi ocigledno iste malo fali. A tek te jajarske forice 'neki sole pamet a veze sa zivotom nemaju....' Napisi lepo ko covek taj i taj lik veze nema a ne tako neodredjeno.
Prvo bih te zamolio da mi se ne obracas tako. Ne poznajes me da bi mi tako zalepio etiketu jajare ili necivilizovanog coveka. Da bi za nekoga rekao da je jajara moras da stanes ispred njega, a ne ispred tastature. Nicim te nisam izazvao niti ti se obratio u negativnom kontekstu pa da tako komuniciramo.
A drugo, ja biram sta cu i kada pisati. A ne kada mi ti kazes. Mozda bih tim pisanjem nekome skodio, koliko god taj neko nemao pojma, mozda hrani decu od toga sto radi. Necu da me sutra neko kune..

@Mica
Ja nisam rekao da je od pranja motora crkla elektronika, vec posle dubinskog. Niko nije rekao da je crkla 100% od toga, vec samo kada se to desilo. Licno me briga sta je i kako bilo, ali ne verujem da ti bolje poznajes Zverkov auto od njega..
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Mamina princeza se uvredila.

Pa ftj ti je rekao direktno sve, to se ceni. Realno je u pravu potpuno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Izvini ali ako napises 'Jer ovde razni sole pamet, a veze o automobilima nemaju.' indirektno vredjas ljude, onda je u redu da ocekujes i reakciju na to. Ocigledno je da imas dobre namere ali neki problem u komunikaciji postoji. Valjda je tolerancija kljucna rec.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

AcaKayak napisao:Mamina princeza se uvredila.
:rofl: Pa ovaj Aca je iz dana u dan sve bolji :D

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 10 Apr 2015, 20:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Dodje covek i kaze da se sere svima u usta, i onda to nije necivilizovano nego ostrina? Weste, sjeban ti je koordinatni sistem, to da ti kazem kao neko ko ne zna ni detalje niti ikog od aktera ove razmene ukljucujuci tebe.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

McGruja napisao:Kad smo banovali bilo koga? :)
Eh, sad...

Molim novopridošle članove da ne koriste naš prostor i vreme za raščišćavanje problema iz prošlosti sa kojima ovaj forum nema veze. Pošto se znate lično, rešite to na drugom mestu.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Obracun kod ok korala :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori