Auto sedišta za decu
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Auto sedišta za decu
Najisplativije sediste univerzuma. Eno ti ga u Adac tabeli pri vrhu u svojoj kategoriji, a jeftino I udobno, o izdrzljivosti da ne pricam. Da ti se smizla naspava u njemu ko moje dve 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Odlično je. Poznato je da Rakhil odlično poznaje materiju i da nema greške sa sedištem koje je on kupio.
A inače sva normalna kola imaju isofix još od 2000. godine tako da ne treba da te čudi za Corsu.
From HTC wia TT
A inače sva normalna kola imaju isofix još od 2000. godine tako da ne treba da te čudi za Corsu.
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
Danas sedista polozila test, do Arandjelovca i nazad obe cerke spavale sve u 16, lepo namestene u sedistima bez krivljenja i ispadanja. Kome treba, nek razmatra 15-36 Cybexe vec od godinu i po dana/12 kila slobodno, provereno na dva deteta 

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Odlično je sedište, ćera uziva. Oduševljena je, plus sve vidi i aktivno učestvuje u događanjima oko nje. Zaspala je u oba pravca današnje vožnje.
Meni pao na pamet Rakhilov auto, ali dobro su rekao, normalna kola imaju isofix
Meni pao na pamet Rakhilov auto, ali dobro su rekao, normalna kola imaju isofix

Trebalo bi sve gde je originalni model iz prve serije izašao posle 2000 da ima.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Bas sam ovo hteo da pitam.. Ja imam Peg Perego Primo Viaggio SL koje je do 13kg, mi smo trenutno na 11 meseci i 9kg i super mu je.. Znaci da ga na zimu (novembar kad taman napuni 1.5 godinu i pocnu se nositi zimske jakne) slobodno prebacim u tip sedista 15-36 tj preskocim ono 9-18?Rakhil napisao:Danas sedista polozila test, do Arandjelovca i nazad obe cerke spavale sve u 16, lepo namestene u sedistima bez krivljenja i ispadanja. Kome treba, nek razmatra 15-36 Cybexe vec od godinu i po dana/12 kila slobodno, provereno na dva deteta
- Rakhil
Nema teorije da ti klinac izgura u sintezisu do godinu I po, ali ni teorije. Virice mu I noge I glava a ramena ce da skuplja da bi stao ako sad ima 9 kila. Bolje onda vidi da pozajmis od nekoga 9-18 da preguras I da se klinac navikne da sedi uspravno vezan
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Baš tako, ne možeš da preskočiš, samo eventualno da uzmeš 9-36 ako ne bi da kupuješ još dva sedišta već sve rešiš sa jednim.
Posetite www.garaza.rs !
Samo sto dete od desetak kg u tom sedistu em izgleda smesno em nije fiksirano kao u ovom do 18kg... Ja hteo pa odustao...
Kad vec ide prica, ja uzeo pre mesec dana ovaj romer
http://shop.aksa.rs/romer-auto-sediste- ... under.html
Odlican je, mali zaspi u njemu bez problema, sediste je inace bas kvalitetno ali nije isofix, mada mi ne smeta... Probao ono sa jastukom ispred deteta, reakcija klinca je bila brza i jasna
Kad vec ide prica, ja uzeo pre mesec dana ovaj romer
http://shop.aksa.rs/romer-auto-sediste- ... under.html
Odlican je, mali zaspi u njemu bez problema, sediste je inace bas kvalitetno ali nije isofix, mada mi ne smeta... Probao ono sa jastukom ispred deteta, reakcija klinca je bila brza i jasna

Ako se dobro sećam nosiljka se smatra malom kad ostane manje od 5cm iznad glave.Igor napisao:Bas sam ovo hteo da pitam.. Ja imam Peg Perego Primo Viaggio SL koje je do 13kg, mi smo trenutno na 11 meseci i 9kg i super mu je.. Znaci da ga na zimu (novembar kad taman napuni 1.5 godinu i pocnu se nositi zimske jakne) slobodno prebacim u tip sedista 15-36 tj preskocim ono 9-18?
I ja mislim da nema šanse da izguraš u njemu koliko si planirao.
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Na ovom sedistu se podesava visina za glavu, ima jos 2 nivoa tj nisam poceo jos ni da mu podizem.. Zbunilo me to sto je Rakhil napisao da moze komotno od 12kg tj 1.5god da predje na 15-36 pa zato sam pitao..
Onda cu mu uzeti uskoro Peg Perego Viaggio1 Duo-Fix (9-18) posto imam njihovu iso fix bazu..
Onda cu mu uzeti uskoro Peg Perego Viaggio1 Duo-Fix (9-18) posto imam njihovu iso fix bazu..
Pogledaj po oglasima ima li ih polovnih.
- Rakhil
Ja to napisah za decu koja su vec u sedecim sedistima, ja sam obe cerke izbacio iz sintezisa sa 8-10 meseci. Kad imas dva deteta sa malom razlikom, desi se da se preklope, pa ima smisla pozuriti. Ja sam dva deteta provukao kroz 4 sedista, I to vrhunska, a nekom bi trebalo 5-6 komada
X2 ponovo na sniženju u Aksi. Idem da pazarim još jedno, cena je odlična.