2014 Mercedes C Class
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: 2014 Mercedes C Class
Ne vredjaj mi trojku 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja koliko vidim na ovoj temi najblizi tome da postane covek je je nas drugar Froyd 

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Vreme je za tuzbu...
Jeste, al malo sutra.
Sasvim je normalno da imaju sličan profil kad je isti tip automobila. Plus, ima finih razlika.
Sasvim je normalno da imaju sličan profil kad je isti tip automobila. Plus, ima finih razlika.
Ma nemaju blage veze jadan sa drugim, osim sto su i jedan i drugi automobili i imaju okrugle tockove.
Ali, pitanje je sada...ko je prvi stavio okrugle tockove, da li c klasa lici na bmw 3 ili bmw 3 na c klasu!?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ajde sad isto to s prethodnim modelima 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Pa jedan je od favorita... osim ako BMW ne izbaci malo jači 340i od onog što se špekuliše. XE me je razočarao, od M3 sam odustao iz praktičnih razloga...Laki021 napisao:Kupuj
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti bar imas gde to da vozis...
Ja stavljam adaptivno M vesanje u opremu ne zbog sportske voznje, nego zbog ocajnih puteva...

Ja stavljam adaptivno M vesanje u opremu ne zbog sportske voznje, nego zbog ocajnih puteva...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Putevi su dobri a što se tiče snage, realno nemam gde ni 180 ks da iskoristim kako treba ali ajde... merak mi je neki V6 benzinac 

Da li bi kupio isti auto, samo da jacim motorom? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Ni tu nisam baš sasvim siguran
3ojka mi generalno odgovara, tako da mi možda ne bi bio problem ako lepo urade FL... uzmem M paket, drugu boju eksterijera i enterijera i eto razlike
Merc bi bio nešto potpuno novo ali bih trebao da ga probam, da vidim da li mi odgovara.

3ojka mi generalno odgovara, tako da mi možda ne bi bio problem ako lepo urade FL... uzmem M paket, drugu boju eksterijera i enterijera i eto razlike

Merc bi bio nešto potpuno novo ali bih trebao da ga probam, da vidim da li mi odgovara.
Uzmi Mecku AMG paket za probu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
AMG obavezno... nije fora da se razlikujem od ostalih Balkanaca ovde