Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Online nude samo crni, treba da me zovu danas ili sutra pa ću videti šta imaju na stanju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Išao sam danas da bacim pogled, MTS poslovnice u Delti 'ladno nemaju ni Huawei G7 ni LG G3 S, ponuda im je u najmanju ruku sramotna. Telenor na obe lokacije ima sve što ima i na sajtu + par komada pride. Tu sam smislio još bolju kombinaciju, pošto daju 30% popusta na pretplatu uz telefon mogu da uzmem jači paket od ovog mog (npr Play+ Trio) i plaćam ga 1800 din mesečno, a uz njega uzmem Samsung S3 za dž ili Sony Z2 za 28000 (+ Power Bank kao poklon).
Samsung S3 doduše nemaju na stanju ali imaju izložen na svakom pultu
ali to ću lako da iskopam gde ima da se uzme. Jedino što bih tada morao ovaj 064 broj da prebacim kod telenora. Čekam da se jave Telekomci, ako ne bude neke fine ponude: odosmo porodično u 063 
Samsung S3 doduše nemaju na stanju ali imaju izložen na svakom pultu

There are 10 kinds of people in the world:
Sad cemo da vidimo u VIPu koliko ce im trebati da mi izadju usim karticu.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Telenor 4G u Nemanjinoj
http://www.speedtest.net/my-result/a/1241628670
Strasno 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Meni je trebalo 5 min ili manje, dve kartice, dva ugovora, upisivanje podataka u USIM i dovidjenja.NexT napisao:Sad cemo da vidimo u VIPu koliko ce im trebati da mi izadju usim karticu.
Evo LTE u VIPu kako radi, blokovi, unutar stana, napolju se nisam ni setio da testiram, kapiram da bi bilo jos bolje http://www.speedtest.net/my-result/a/1241637824
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Cp6uH napisao:Telenor 4G u Nemanjinoj
U subotu kod beograđanke 47/12 Mbps.
Generalno leti, ali samo ako je jako dobar signal. Čim se izađe malo izvan, brzina jako opada.
Širim haos!
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
U zatvorenom sa 2 od četri crte sam uradio test
SM-T705
SM-T705
Prava 4G mreza pocinje od oko 75, treba oko 120-130 da je download.
Ove brzine reda 25-35 u down rezimu su tipicne za 3G mrezu (ili 3.5G kako jos zovu prosirenu 3G) koja nominalno ide 42 download.
Ove brzine reda 25-35 u down rezimu su tipicne za 3G mrezu (ili 3.5G kako jos zovu prosirenu 3G) koja nominalno ide 42 download.
Evo moja je sigurno 4G, ali imao sam samo jednu crticu (imam ocajan prijem kuci) http://www.speedtest.net/my-result/a/1241786309 Kod nas ima dosta paketa sa razlicitim brzinama (to se bar lako ogranici). Inace oni koji ozbiljno koriste mobilnu mrezu (npr za video / audio streaming u oba smera) znaju da merenje / testiranje ne pokazuje ni 50% stanja (kao i uvek u svakoj ozbiljnoj primeni
)...

+1
Meni je iskustvo korišćenja mobilnog interneta (sa prepaid kartice) u Holandiji potpuno drugačije iskustvo od onog u Beogradu (sa post paid-om). Skajp mi je najbolja referenca, u Holandiji nije štucnuo, čak ni na opterećenim lokacijama, dok u Srbiji radi - ne radi, prekida, kasni, opada kvalitet prenosa slike i zvuka...
Nek sva tri operatera nameste da net radi stabilno, pouzdano i konstantno na, ne znam, 2/1 Mbps, lako će posle da se penje to na 4G.
Meni je iskustvo korišćenja mobilnog interneta (sa prepaid kartice) u Holandiji potpuno drugačije iskustvo od onog u Beogradu (sa post paid-om). Skajp mi je najbolja referenca, u Holandiji nije štucnuo, čak ni na opterećenim lokacijama, dok u Srbiji radi - ne radi, prekida, kasni, opada kvalitet prenosa slike i zvuka...
Nek sva tri operatera nameste da net radi stabilno, pouzdano i konstantno na, ne znam, 2/1 Mbps, lako će posle da se penje to na 4G.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ista priča od 1997 kad je krenula mobilna telefonija. Baterija u Londonu je trajala 5 dana, ovde 2. Sirbistan 

Širim haos!
Probao sam juce S6 i S6 Edge.
S6 Edge bas deluje zanimljivo zbog zakrivljenih ivica. Obican S6 deluje skroz nezanimljivo (i ne, ne lici na iP ni malo osim sto su oba telefoni) stim da mi ledja i na jednom i na drugom deluju skroz bezveze, cak ruzno.
Primetio sam i da je bela na ekranu bolja nego na N4, interesantno je kako belo deluje dobro na N4 dok se ne stavi pored S6, tada se vidi kako je S6 belo ipak primetno belje
S6 Edge bas deluje zanimljivo zbog zakrivljenih ivica. Obican S6 deluje skroz nezanimljivo (i ne, ne lici na iP ni malo osim sto su oba telefoni) stim da mi ledja i na jednom i na drugom deluju skroz bezveze, cak ruzno.
Primetio sam i da je bela na ekranu bolja nego na N4, interesantno je kako belo deluje dobro na N4 dok se ne stavi pored S6, tada se vidi kako je S6 belo ipak primetno belje

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
S6 edge nestvarno dobar telefon i nestvarno skup.. Al dok je ovaca,nece falit' vune sto kaze jedna pesma 

Prva ruka, Laki.Laki021 napisao:interesantno je kako belo deluje dobro na N4 dok se ne stavi pored S6, tada se vidi kako je S6 belo ipak primetno belje