Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Dobro veče

Post od H4wkeye »

I onda narucis pecenje, sednes na sto pored puta, podesi radar na automatski rad i cepas? :kezo: :kezo:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

H4wkeye napisao:
NexT napisao: To "gradjani", mislis na sebe i ostale pandure van duznosti? :kezo:
:rofl: ...Evo ja sam im dao predlog da na Zabelskom putu budu :mrgreen:
Čudan mi mentalitet imamo. Poznajem ženu koja je svog svekra prijavila da priča protiv Tita, pa je ovaj malo ležao zbog toga, tako da mi ovo još ispada onako kao dobar dan. Ne bi me čudilo da se neka spodoba koja je predložila lokaciju i sama upeca na radar istoj.

Našim narodnim masama očigledno uvek zapene usta kad se stvori prilika da se druka, podmeće noga, navlači drugom beda zavrat...

Truli smo mi kao kvaran zub kojem se spolja vidi samo mala tačkica, a noćima zadaje glavobolju. Ne treba Srbima spoljašnji neprijatelj, kad su sebi sami najveći i najopasniji, pored promaje naravno.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Ili narucis za poneti pa u kolima, jbg mora neki kompromis da se napravi.
Edit: Za hokaja odgovor, ulete stjepa :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Stjepu za potpredsednika. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Preksinoc patrola parkirala auto na travu na poligon kof Pionira i kuntaju li kuntaju :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

H4wkeye napisao:I onda narucis pecenje, sednes na sto pored puta, podesi radar na automatski rad i cepas? :kezo: :kezo:
Vidis kako znas :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Neo napisao:Ili narucis za poneti pa u kolima, jbg mora neki kompromis da se napravi.
Edit: Za hokaja odgovor, ulete stjepa :D
Tu mora onda onaj papir sto ne propusta mast, da ne mazes instrumente sa prstima :kezo:
Stjepa napisao:
H4wkeye napisao:
NexT napisao: To "gradjani", mislis na sebe i ostale pandure van duznosti? :kezo:
:rofl: ...Evo ja sam im dao predlog da na Zabelskom putu budu :mrgreen:
Čudan mi mentalitet imamo. Poznajem ženu koja je svog svekra prijavila da priča protiv Tita, pa je ovaj malo ležao zbog toga, tako da mi ovo još ispada onako kao dobar dan. Ne bi me čudilo da se neka spodoba koja je predložila lokaciju i sama upeca na radar istoj.

Našim narodnim masama očigledno uvek zapene usta kad se stvori prilika da se druka, podmeće noga, navlači drugom beda zavrat...

Truli smo mi kao kvaran zub kojem se spolja vidi samo mala tačkica, a noćima zadaje glavobolju. Ne treba Srbima spoljašnji neprijatelj, kad su sebi sami najveći i najopasniji, pored promaje naravno.
Ali to se radi i u inostranstvu :nemampojma: U Nemackoj gradjani daju predlog policiji gde misle da treba da budu radari i oni ih postave tu.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Milos napisao:Bitno je da je konstruktivno,ipak je cilj ovakvih akcija da se smanje prekrsaji i poveca bezbednost u saobracaju.
Vicevi su u drugoj temi. Čitaj pravilnik :palica:

I u SLO građani predlažu, ali kod nas če to trajati samo 12 sati, jebiga kriza je pa nemaju za toliko pečenja :navijamo:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Slovenac,da li ti impliciras da je cela ova akcija u cilju brzeg punjenja budzeta ?!? Pa ja ne mogu da poverujem ?

:kezo: :kezo: :kezo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ja sam danas prosao pored iste patrole na smederevcu bar 5 puta i bogami zaustavljali su samo kombije i bolje automobile i, naravno one koji su pricali mobilnim. Pojas nisu gledali. 3 momka u puntu obuceni u tamno plavo kao zardinjerija.
Slika
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Milos napisao:Slovenac,da li ti impliciras da je cela ova akcija u cilju brzeg punjenja budzeta ?!? Pa ja ne mogu da poverujem ?

:kezo: :kezo: :kezo:

Ne nije jim to cilj, nego stiže leto....i policajci moraju na more zato...budite solidarni :mrgreen:

i nisam Slovenac :twisted:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kad su i mene zaustavili danas oko 5. Doduše samo vozačku je gledao. Potpisao bih winteruše u odlasku, ali više ne mogu. Tork je 50Nm do 2500rpm...

Tapatalk
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Pa moraju bolje automobile da zaustavljaju, opste je poznato da svi vlasnici imaju bar po dva pistolja u kolima.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

nidza napisao:Kad su i mene zaustavili danas oko 5. Doduše samo vozačku je gledao. Potpisao bih winteruše u odlasku, ali više ne mogu. Tork je 50Nm do 2500rpm...

Tapatalk
Šta, kupio si hondu?

Ali pazi sad, svi hoče da budu zaustavljeni, ima da se hvale po kafanama kako su jih zaustavili ( znači imaju bolji avto :D :D )
Poslednja izmena od maniaxxx u 15 Apr 2015, 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

nidza napisao:Kad su i mene zaustavili danas oko 5. Doduše samo vozačku je gledao. Potpisao bih winteruše u odlasku, ali više ne mogu. Tork je 50Nm do 2500rpm...

Tapatalk
Sto, sta je sa Alfom?

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Odgovori