Čudan mi mentalitet imamo. Poznajem ženu koja je svog svekra prijavila da priča protiv Tita, pa je ovaj malo ležao zbog toga, tako da mi ovo još ispada onako kao dobar dan. Ne bi me čudilo da se neka spodoba koja je predložila lokaciju i sama upeca na radar istoj.H4wkeye napisao:NexT napisao: To "gradjani", mislis na sebe i ostale pandure van duznosti?...Evo ja sam im dao predlog da na Zabelskom putu budu
Vidis kako znasH4wkeye napisao:I onda narucis pecenje, sednes na sto pored puta, podesi radar na automatski rad i cepas?![]()
Tu mora onda onaj papir sto ne propusta mast, da ne mazes instrumente sa prstimaNeo napisao:Ili narucis za poneti pa u kolima, jbg mora neki kompromis da se napravi.
Edit: Za hokaja odgovor, ulete stjepa
Ali to se radi i u inostranstvuStjepa napisao:Čudan mi mentalitet imamo. Poznajem ženu koja je svog svekra prijavila da priča protiv Tita, pa je ovaj malo ležao zbog toga, tako da mi ovo još ispada onako kao dobar dan. Ne bi me čudilo da se neka spodoba koja je predložila lokaciju i sama upeca na radar istoj.H4wkeye napisao:NexT napisao: To "gradjani", mislis na sebe i ostale pandure van duznosti?...Evo ja sam im dao predlog da na Zabelskom putu budu
Našim narodnim masama očigledno uvek zapene usta kad se stvori prilika da se druka, podmeće noga, navlači drugom beda zavrat...
Truli smo mi kao kvaran zub kojem se spolja vidi samo mala tačkica, a noćima zadaje glavobolju. Ne treba Srbima spoljašnji neprijatelj, kad su sebi sami najveći i najopasniji, pored promaje naravno.
Vicevi su u drugoj temi. Čitaj pravilnikMilos napisao:Bitno je da je konstruktivno,ipak je cilj ovakvih akcija da se smanje prekrsaji i poveca bezbednost u saobracaju.
Milos napisao:Slovenac,da li ti impliciras da je cela ova akcija u cilju brzeg punjenja budzeta ?!? Pa ja ne mogu da poverujem ?
![]()
![]()
Šta, kupio si hondu?nidza napisao:Kad su i mene zaustavili danas oko 5. Doduše samo vozačku je gledao. Potpisao bih winteruše u odlasku, ali više ne mogu. Tork je 50Nm do 2500rpm...
Tapatalk
Sto, sta je sa Alfom?nidza napisao:Kad su i mene zaustavili danas oko 5. Doduše samo vozačku je gledao. Potpisao bih winteruše u odlasku, ali više ne mogu. Tork je 50Nm do 2500rpm...
Tapatalk