Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Zar nije u eu slobodan promet robe?
Ja sam hteo u nemačku da narucim, skladišta ne znam gde su, valjda Španija i UK
Ja sam hteo u nemačku da narucim, skladišta ne znam gde su, valjda Španija i UK
Valjda mora da je Made in EU. Nema veze gde stoji skladišteno.
Tapatalk
Tapatalk
Da li je moguce da posle 900+ strana ovde i dalje ima pojedinaca koji MediaTek i Qualcomm stavljaju u isti kosstefanan napisao:Neki jesu neki nisu, zavisi od konkretnog modela. Naprimer meizu m1 note je trenutno odlična kupovina, u rangu s5 je a košta 200 dolara...

Fakat.
Tapatalk
Tapatalk
Ali kinez da bi ga skladištio morao je da plati porez pri uvozunidza napisao:Valjda mora da je Made in EU. Nema veze gde stoji skladišteno.
Tapatalk
Ma jeste ali objasni nasoj carini to. Ja kad kupim iz kine platim porez kao da tamo kupujem bez izvoza i onda dodje ovde i ovde placam uvoz. Glupa praksa ali drzava je velika zivotinja.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Au Šebek niđe veze. Rekao je da bi naručio na adresu u Nemačkoj.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
posto se najvise pricalo o huaweiu(zbog poredjenja cena), Huawei ne koristi mediatek chipove, vec svoje.podvarak napisao:Da li je moguce da posle 900+ strana ovde i dalje ima pojedinaca koji MediaTek i Qualcomm stavljaju u isti kosstefanan napisao:Neki jesu neki nisu, zavisi od konkretnog modela. Naprimer meizu m1 note je trenutno odlična kupovina, u rangu s5 je a košta 200 dolara...
btw, nije bas ni Qualcomm neki etalon za kvalitet i brzinu. poslednji snapdragon 810 imao zesce probleme sa pregrevanjem kad je izasao na trziste.
Post koji sam quote-ovao pominje Meizu i generalno se odnosi na kompletnu gamu tih Shimano telefona. Ne znam za Huawei HiSilicon kako se pokazao u duzem eksploatisanju, samo sam video po benchmark speed testovima da se i nisu nesto proslavili.
A prica oko SD810 pregrevanja je fejk naravno.
A prica oko SD810 pregrevanja je fejk naravno.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Da li neko ima konkretnih iskustava sa Huawei Ascend Mate 7?
Gledam ga nešto za ćaleta i verovatno ga uzima sebi, ali svaka informacija će dobro doći da definitivno odlučimo.
Gledam ga nešto za ćaleta i verovatno ga uzima sebi, ali svaka informacija će dobro doći da definitivno odlučimo.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Upgrade-ovao sam LG G2 na Lollipop. Utisak: ne svidja mi se.
sebekkg napisao:Prva ruka, Laki.Laki021 napisao:interesantno je kako belo deluje dobro na N4 dok se ne stavi pored S6, tada se vidi kako je S6 belo ipak primetno belje
Moram da se demantujem, prakticno ista im je bela boja samo su ekrani bili u razlicitim modovima... Na N4 je vec bela kako treba.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
gde može da se vidi otprilike kad izlazi update za Tab S sm-t705 ?
Poz ljudi burazer dobio racun za MTS mesecni medjutim tamo ima neka stavka 'Vas standard' 2000 din u stavci gde se placa busplus ili parking ili horoskop ili dojave za kladionici ,on kaze da nista nije slao,jel ima neka poruka da se posalje i da se otkazes automatski sa svih servisa, tipa STOP pa na neki broj i telekom te odmah iskljuci sa svih tih gluposti??