Dobro veče
Re: Dobro veče
Ako bih ugradio onaj automat za paljenje svetala, jel mi rucica ostaje stalno u nultom polozaju i kako gasim svetla dok je auto upaljen?
Ma daKuzmanovic napisao: E klasa?
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jbte koji moroni rade ulicu V. Stepe, nabijem ih na qraz!
Danas su zatvorili sve poprecne ulice koje su bile pustene u saobracaj, da bi sekli vec asfaltirano i stavljali novi asfalt.
Posto je zatvorena i autokomanda i trosarina, jedini nacin doci do ulica koje su sa neparne strane V. Stepe je iz Kumodraza kroz Kumodrasku.

Pola h sam kruzio zbog idiota raspalih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas su zatvorili sve poprecne ulice koje su bile pustene u saobracaj, da bi sekli vec asfaltirano i stavljali novi asfalt.
Posto je zatvorena i autokomanda i trosarina, jedini nacin doci do ulica koje su sa neparne strane V. Stepe je iz Kumodraza kroz Kumodrasku.

Pola h sam kruzio zbog idiota raspalih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
zavisi kako se ugradi i kakav je uredjaj, uglavnom stoji na nultom. kad je upaljen auto nema gasenjaNeo napisao:Ako bih ugradio onaj automat za paljenje svetala, jel mi rucica ostaje stalno u nultom polozaju i kako gasim svetla dok je auto upaljen?

Koja glupost, hvala za info.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Što glupost? Pa ideja tog uređaja da ne misliš o svetlima 
Naravno, uvek imaš mogućnost da izvedeš gašenje tog uređaja posebnim prekidačem ako je toliko bitno.

Naravno, uvek imaš mogućnost da izvedeš gašenje tog uređaja posebnim prekidačem ako je toliko bitno.
Meni nije jasno kako voždovčani uopšte funkcionišu. To kako su organizovali radove je kriminalno.
Jb ceo Bulevar su sredili za par meseci i saobraćaj je sve vreme tekao. Usporeno ali se prolazilo.
Jb ceo Bulevar su sredili za par meseci i saobraćaj je sve vreme tekao. Usporeno ali se prolazilo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
@DW, ja sam skoro bio u tom kraju i jedva sam došao do zgrade, a posle isto jedva preko Jerkovića do autoputa. Ne mogu da zamislim kako je ljudima koji žive okolo, jer ovo traje poprilično dugo.
EDIT: Baš ovo što kaže Paja, nije mi jasno kako ljudi funkcionišu.
EDIT: Baš ovo što kaže Paja, nije mi jasno kako ljudi funkcionišu.
Posetite www.garaza.rs !
@Grujic, koliko puta mi se desi da hocu da auto radi na parkingu u dvoristu itd a svetla mi ne trebaju. Mislio sam da uzmem to da se zezam sa ugradnjom al moze da saceka ipak.
Pre neki dan krenem do iznad Marakane i preko autokomande. Vidim haos pa okrenem i preko Dušanovca i Jerkovića na kružni put, kad ono i kružni put zatvoren kod V Stepe. Opet polukružno pa preko Kumodraža, pored Farmacije...
Psovao sam sve redom.
Psovao sam sve redom.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma mentoli.. Trosirana je trebala da bude gotova do 14.4. naravno nece skoro..
Brzine idu u H-a !!!

Ja živim na komandi i funkcionišem dosta dobro. Sa posla do kuće za 5 min od
KCS-a preko Bul.Osl. pa autoputem za Niš izdvojim se kod Dušanovca pa pored pijace i kući. Jbš mi sve 5 minuta danas merio. Kupujem u većim hipermarketima, a auto parkiram do sutradan.
KCS-a preko Bul.Osl. pa autoputem za Niš izdvojim se kod Dušanovca pa pored pijace i kući. Jbš mi sve 5 minuta danas merio. Kupujem u većim hipermarketima, a auto parkiram do sutradan.
Ti si blizu auto puta i tebi je lako. Zamisli kako je onima na vrh V stepe.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bio po gradu malo pre, ne videh radar nigde ali me zaustavila patrola. Bili su u civilnom bordo Puntu.