Iskustva sa bmw 316d f30
Re: Iskustva sa bmw 316d f30
Videh sada, bas fina oprema ide u C klasu kao standard, a ide i tempomat.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mislim da je superb standardno imao tempomat? Ja nisam video superba bez tempomata, a nagledao sam ih se.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
500e bio tempomat za trojku? Koje klepanje. Po cemu je bolji od vw za 150e ili renoovog koji ide za dz.
Superb u active osnovnoj opremi nije imao tempomat. Doplatili smo 150e. Zapravo u klot opremi skoro ni nema superba na ulicama. Iako je cena super. Svi su srednji ili najvisi paket.
Superb u active osnovnoj opremi nije imao tempomat. Doplatili smo 150e. Zapravo u klot opremi skoro ni nema superba na ulicama. Iako je cena super. Svi su srednji ili najvisi paket.
Poslednja izmena od Darko u 17 Apr 2015, 12:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
Mozda za 1.4, vidjao sam sluzbene 1.8tsi i 2.0tdi u baznoj opremi pa su opet imali tempomat.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Poslednja izmena od Ivan u 17 Apr 2015, 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Proporcionalno ceni auta iliti zato sto su tako u mogucnostiDarko napisao:500e bio tempomat za trojku? Koje klepanje. Po cemu je bolji od vw za 150e ili renoovog koji ide za dz.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja sam probao HK u 428i i 330d. Nisam primetio neku ogromnu razliku ali nisam mnogo ni kompetentan po tom pitanju 
HUD je glupav a preskup gedžet. Nema šanse da ga izaberem ako nekad budem sam konfigurisao auto.

HUD je glupav a preskup gedžet. Nema šanse da ga izaberem ako nekad budem sam konfigurisao auto.
- Ivan
Mislim da nijednom nisi propustio priliku da ovo kazesFloyd napisao:

Pa naravno da ću svaki put da ponovim kad se tu mišljenje nije uopšte promenilo
Probao sam u više automobila i zaključak je zanimljivo ali nepotrebno.
Ako kreneš da se igraš sa tim glupostima... HUD, pa detektori mrtvog ugla, pa auto parking, pa kamera, pa praćenje linije, ode cena 10k gore a samim tim će i gubitak vrednosti biti za toliko veći.
Meni je baš fora da glavna tabla bude lepa i da sve tu pratim
Zato mi se i sviđa onaj monitor kod Audija.

Probao sam u više automobila i zaključak je zanimljivo ali nepotrebno.
Ako kreneš da se igraš sa tim glupostima... HUD, pa detektori mrtvog ugla, pa auto parking, pa kamera, pa praćenje linije, ode cena 10k gore a samim tim će i gubitak vrednosti biti za toliko veći.
Meni je baš fora da glavna tabla bude lepa i da sve tu pratim

- Delija
- Kontakt:
Iako su za LCI najavili znacajna unapredjenja, auto parkingu ne verujem da nece da me nasuce na ivicnjak. A ako vec vodim racuna o gasu i kocnici i ivicnjaku
, onda cu sam i da motam volan.
Kad smo kod cena - parking senzori napred i nazad su 791€, a samo nazad 517€
Jos nesto - da li je moguce da elektricno preklapanje retrovizora nije standardna oprema i da mora da se plati 580€ za automatsko zatamnjivanje unutrasnjeg i spoljasnjih retrovizora da bi se to dobilo?

Kad smo kod cena - parking senzori napred i nazad su 791€, a samo nazad 517€

Jos nesto - da li je moguce da elektricno preklapanje retrovizora nije standardna oprema i da mora da se plati 580€ za automatsko zatamnjivanje unutrasnjeg i spoljasnjih retrovizora da bi se to dobilo?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
A što se ne otvori tema "Delija kupuje bembaru", pošto očigledno postoji potencijal, a da se ne kvare druge teme... 

- Delija
- Kontakt:
Mozda zato sto kada se prica o opremi nema bas nikakve razlike izmedju 316d i 328i? 

Neka ja ću. Do sada je u raznim temama sakupio oko 20 strana.starac vujadin napisao:A što se ne otvori tema "Delija kupuje bembaru", pošto očigledno postoji potencijal, a da se ne kvare druge teme...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Kontakt:
Nema potrebe za time iliti - nemoj!
Ima jos par stvari koje me zanimaju i to je to.
Kao sto rekoh - ovde se prica o opremi, a to je primenjivo na svaki F30, pa i na 316d.
Verujem da vecina tih stvari zanima i svakog drugog potencijalnog kupca 3-jke.
Ima jos par stvari koje me zanimaju i to je to.
Kao sto rekoh - ovde se prica o opremi, a to je primenjivo na svaki F30, pa i na 316d.
Verujem da vecina tih stvari zanima i svakog drugog potencijalnog kupca 3-jke.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...