Da nema mosta preko Ade oooozbiljna drama bi bila u saobraćaju. NBG I njegovih 350k stanovnika bi se udavili u gužvi. Na potezu Savskih blokova samo niču nove zgrade i stambeni kompleksi.
Bilo ih je sigurno 1999-2004 tad sam vozio bajs po gradu
M. Gorkog mi je ostala u sećanju, ona uzbrdica od J.Bulevara mi je bila pakao za vožnju...
Mada možda su bili i kamioni sa šoderom, sad više nisam siguran
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jeste jednom našem drugu. Ogroman sajt sa biciklističkim delovima je tražio da im pošalje fotografiju kartice. Verovatno su sumnjali jer je iz Srbije. Naravno da ih je oduvao.
Meni se ovo dešavalo nekoliko puta. Hajde sajtovi na kojima sam imao jače porudžbine koje se ne šalju na adresu vlasnika kartice, to i razumem. Ali jednom mi je DX tražio da slikam karticu (uz napomenu da zamaglim cifre broja kartice osim prve 4 i zadnje 4) za porudžbinu od nekih 30$, iako sam pre toga imao 5-6 porudžbina istom karticom...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja juče pokupio neku devojku u NSu, prvi put je video u životu, krećemo, prva ulica desno, kako sam skrenuo posle 500 metara policija. Ja naravno bez dokumenata jer su mi ostala u Šapcu (nije me zaustavila policija ne znam otkad i zaboravim novčanik kući i zaustave me dva puta za 3 dana), reko sad ću ga ubediti da me pusti. Dolazi policajac kaže radarska kontrola vozili ste 56kmh... Ne bih ti ništa pisao ali ne mogu radar da onesposobim... Ja reko stvarno ne bi, on kaže ne bi. Reko do jaja, onda mi nemoj pisati što nemam vozačku. Proverio podatke on i napisao mi kaznu za 56 i pustio me.
Danas se vidim s istom devojkom, krene da me zagrli i zakači mi sako, ispadne mi 2000 dinara iz džepa. Srećom odmah sam primetio pa sam pokupio. Bukalno kako smo se videli opet mi se nešto desi.
Sutra se viđamo ponovo, ako me ne bude na forumu verovatno sam poginuo. Na skali od 1 do 10 izgleda 10 pa sam spreman na rizik.
Miloše, nisam tamo uspeo ništa da uradim. Ipak je ovaj Beograd moja teritorija
Stevo, evo radim na tome, očekuj odgovor uskoro. Znam da McDonalds Srbija ima 30 miliona evra godišnji promet i da se licenca dobija po tačnim standardima ali sad ću probati da ih nađem
Edit: Evo za sada vidim da ima ovde da se popuni forma neka: