Dobro veče
Re: Dobro veče
A da nisi ti Branjo ipak malo preterao ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Pa koji se kurac meni obraca. Previse filozofira. Ja nikog nisam prozivao licno, a vidim da on to stalno radi.
Ja mogu da zezam Ivana, Routa ili Blaugranu jer se poznajemo licno, on me ne poznaje i ne zelim da me proziva kao sto ni ja njega nisam, bole me tuki sto drugi to trpe.
Ja mogu da zezam Ivana, Routa ili Blaugranu jer se poznajemo licno, on me ne poznaje i ne zelim da me proziva kao sto ni ja njega nisam, bole me tuki sto drugi to trpe.
Opustite se, putevi će ionako biti puni rupa.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- branja
Jos kad ih kisa pokrije
@Geza: Dobra ona folcika kombE. Jel se zna koliko para je putnicki?

@Geza: Dobra ona folcika kombE. Jel se zna koliko para je putnicki?
Prvo, genije, ako se ne varam, znamo se, ako nisam omasio da si ti bio na poslednjem okupljanju i da si posle toga isao sa Ivanom negde, da privedete neke spanjolke ili nesto slicno...branja napisao:Pa koji se kurac meni obraca. Previse filozofira. Ja nikog nisam prozivao licno, a vidim da on to stalno radi.
Lupetas gluposti nevidjene i onda se ljutis kada ti neko na to na fin nacin skrene paznju, pa krenes da prozivas i onda kao mala devojcica se uvredis za svaku salu na tvoje lupetanje.
Cega se ti secas? Mogu da se kladim da do pre 2 godine nisi znao ni gde je Maksima Gorkog, a secas se ti prdavac da su tuda prolazili sleperi.
Nauci normalno da komuniciras, a ne da cim neko kaze nesto sto ti ne odgovara, kazes da prica gluposti, pa ces mozda i malo vise postovanja dobiti.
Ja skoro nikada ne zapocinjem prozivamje prvi, vec uvek civilizovano pricam, a ti proveri i ovde ko je prvi sta rekao.
Gde ti vidis da ja stalno nekoga licno prozivam???
Dzabe se kurebecas i glumis ovde mangupa...
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
Kao prvo to sto sad zivim u Pancevu ne znaci da nisam ziveo u Beogradu. Znamo se ali ne toliko dobro, tj upoznali smo se.
Ja ne glumim mangupa a ti se kurcis. Znaci na ovo sa malom devojcicom treba da odgovori da si picka. Sta sad treba da se prepiremo do ujutru????
Ti mozes da se kladis. Eto opet se kurcis i pametujes bez razloga, bez ikakve osnove.
Ti si se odmah vatao za nesto sto ti ne odgovara i uvek ubacivao dozu cinizma i podjebavanja. Ok ako je to tvoj stil primenjuj ga na drugima.
Ja ne glumim mangupa a ti se kurcis. Znaci na ovo sa malom devojcicom treba da odgovori da si picka. Sta sad treba da se prepiremo do ujutru????

Ti mozes da se kladis. Eto opet se kurcis i pametujes bez razloga, bez ikakve osnove.
Ti si se odmah vatao za nesto sto ti ne odgovara i uvek ubacivao dozu cinizma i podjebavanja. Ok ako je to tvoj stil primenjuj ga na drugima.
Aca pobedio
Dobro, makar ih nije bilo na AP, da ti ne nosim vozacku na dusi
A vas dvojica kurajbera da mi odje*ete iz teme sinhronim skokovima u stilu zabice po vodi

Dobro, makar ih nije bilo na AP, da ti ne nosim vozacku na dusi

A vas dvojica kurajbera da mi odje*ete iz teme sinhronim skokovima u stilu zabice po vodi

Dalja rasprava sa tobom je bespoentna, sa takvima se obicno bijem po ulici, sto upadnu u raspravu, a nemaju kapaciteta da skapiraju sagovornika, pa se svadjaju bez ikakvog rezona.
Retko nailazim da neko ovoliko ne moze da poveze stvari o kojima se prica, obicno se pokacim sa nekim zato sto nekome pukne tuki od prepiranja.
A ja jesam picka, picka i po zapravo, hvala na komplimentu, nije lako ovako dobro izgledati.
Sent from my Sony
Retko nailazim da neko ovoliko ne moze da poveze stvari o kojima se prica, obicno se pokacim sa nekim zato sto nekome pukne tuki od prepiranja.
A ja jesam picka, picka i po zapravo, hvala na komplimentu, nije lako ovako dobro izgledati.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
da, tačno, zvao sam te da te pitam za brzinu pošto sam kasnio. Slikaću sutra peticu ako je nije ćale opro da vidiš kakav je to bio pokolj insekataNexT napisao:Aca pobedio![]()
Dobro, makar ih nije bilo na AP, da ti ne nosim vozacku na dusi![]()
![]()

Čudi me da nisam na tebe naleteo, kad god vozim neku devojku šanse su mi jedno 50% da se vidimo, samo sam prestao da ti sviram od onog incidenta na auto putu

Aj sutra pice u NS oko ponoci 

Idem sutra u Šabac nakon što se oprostim s njom. Sad ću ti poslati slike na fejsu da vidiš za šta vredi umreti 
Moram posle da isplaniram s društvom put u Prag i možda Aušvic, tako da ću u Šabac da blejimo malo, ako ćeš dolaziti zovi, ako nećeš možda se iskombinujem da dođem u NS ako imaš neku dobru zabavu
Inače računao sam da sam jureći samo džabe bacio gorivo jer sam morao dva puta u toku autoputa da stajem da čistim šoferku na pumpi pošto nism mogao da vidim lepo od insekata... Ne znam kako ih je bilo toliko, valjda mučenici dočekali da nema vetra pa se razleteli.

Moram posle da isplaniram s društvom put u Prag i možda Aušvic, tako da ću u Šabac da blejimo malo, ako ćeš dolaziti zovi, ako nećeš možda se iskombinujem da dođem u NS ako imaš neku dobru zabavu

Inače računao sam da sam jureći samo džabe bacio gorivo jer sam morao dva puta u toku autoputa da stajem da čistim šoferku na pumpi pošto nism mogao da vidim lepo od insekata... Ne znam kako ih je bilo toliko, valjda mučenici dočekali da nema vetra pa se razleteli.
Poslednja izmena od AcaKayak u 18 Apr 2015, 01:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Jok, u Bg sam za vikend. Samo da skoknem do NS sutra uvece poslom i vracam se u krevet.
Ok, onda se čujemo kad se vratim
- branja
@ Next ako budes uvece u NS, javni se. Dolazim i ja pa cu sa cadjavim zujati po gradu.