Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Bolje da skokne do korisničkog servisa, manje će vremena izgubiti na traženje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Danas sam čačkao malo s6. Dizajn je onako, po meni nista specijalno. Ok popravili su ono gde su bili loši, ali sve je već vidjeno. Okvir je metalni i sličan ako ne i isti ima već dosta telefona zadnjih godinu dana. Pozadi je staklo, ali u plavoj boji izgleda nista posebno. Cenim da je crni mnogo bolji.
Touchwiz i dalje ne kapiram kako neko moze da voli, meni je sav detinjast i ženski. Radi odlično, ali meni se izgled ne dopada. Nisam ispitivao dal ima neke inovacije i kako rade, po meni su skrolovanje očima i sl. gluposti. Antutu nisam mogao da instaliram.
Ono gde me je oduševio je kamera. Slikao sam istu sliku sa S6 i mojim Mi4 i vidi se da je na S6 bolja,oštrija je slika i ima manje šuma kad se zumira.
Napravio sam onda poređenje ip6 i mi4 i primetna je razlika u korist xiaomija.
S6 edge je glupost, neprijatan da se drži u ruci zbog oštrih ivica i lako je slučajno pritisnuti neku od ikonica na ivici kad se stigne rukom telefon
Touchwiz i dalje ne kapiram kako neko moze da voli, meni je sav detinjast i ženski. Radi odlično, ali meni se izgled ne dopada. Nisam ispitivao dal ima neke inovacije i kako rade, po meni su skrolovanje očima i sl. gluposti. Antutu nisam mogao da instaliram.
Ono gde me je oduševio je kamera. Slikao sam istu sliku sa S6 i mojim Mi4 i vidi se da je na S6 bolja,oštrija je slika i ima manje šuma kad se zumira.
Napravio sam onda poređenje ip6 i mi4 i primetna je razlika u korist xiaomija.
S6 edge je glupost, neprijatan da se drži u ruci zbog oštrih ivica i lako je slučajno pritisnuti neku od ikonica na ivici kad se stigne rukom telefon
Poslednja izmena od stefanan u 20 Apr 2015, 02:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ni meni Edge fazon nije jasan, kao da nema mesta na ekranu od 5 i više inča pa mi tih par ikona na samom obodu igra neku ulogu. Cenim da je više pozeraj, "vidi šta ovaj model ima", nego što ta zakrivljenost ćoškova ekrana ima neku realnu funkciju.
Sutra očekujem telefon od MTS-a, uzeo sam za ženu Huawei G7. Ovde je ponuda slaba, pa ću joj futrole i maskice poručiti sa tvc-mall.com. Ne znam da li sam ih spominjao, dobar sajt sa finom ponudom i niskim cenama.
Sutra očekujem telefon od MTS-a, uzeo sam za ženu Huawei G7. Ovde je ponuda slaba, pa ću joj futrole i maskice poručiti sa tvc-mall.com. Ne znam da li sam ih spominjao, dobar sajt sa finom ponudom i niskim cenama.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
http://www.speedtest.net/my-result/a/1249558637 pojačavaju izgleda, jer isto mesto ista situacija sa prijemommethane.master napisao:U subotu kod beograđanke 47/12 Mbps.Cp6uH napisao:Telenor 4G u Nemanjinoj
http://www.speedtest.net/my-result/a/1241628670
Generalno leti, ali samo ako je jako dobar signal. Čim se izađe malo izvan, brzina jako opada.
Stefane, hoces da kazes da je kamera na S6 mnogo bolja od IP6?
Ja sam opet zapao u fazon da menjam fon, bas se razmisljam za sta da ga zamenim. Devojka s kojom sam zadnjih dana ima iphone 6 pa smo u selfi fazonu skontali da osetno bolje slika od N3. E sad, ako je S6 jos bolji onda do jaja.
pre neko vece smo Marko i ja slikali njegovog golfa i bas je bila osetna razlika izmedju N3 i N4. Po lepom svetlu N3 napravi vrh fotku, recimo primeri zadnje i prednje kamere:

Mislio sam da cekam novu nokiju 1020 al nikako da izadje. Na N3 sam dogurao do 9000 slika...
Ja sam opet zapao u fazon da menjam fon, bas se razmisljam za sta da ga zamenim. Devojka s kojom sam zadnjih dana ima iphone 6 pa smo u selfi fazonu skontali da osetno bolje slika od N3. E sad, ako je S6 jos bolji onda do jaja.
pre neko vece smo Marko i ja slikali njegovog golfa i bas je bila osetna razlika izmedju N3 i N4. Po lepom svetlu N3 napravi vrh fotku, recimo primeri zadnje i prednje kamere:

Mislio sam da cekam novu nokiju 1020 al nikako da izadje. Na N3 sam dogurao do 9000 slika...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Neće Nokia/Microsoft flagship uskoro...
Barem dok Windows 10 ne bude spreman za široke mase.
Barem dok Windows 10 ne bude spreman za široke mase.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda ga necu ni cekati. Idem bas da pogledam oglase. Vidim svi rade i otkup tako da mi i nije neki problem sto je ip skuplji 200e, skoro toliko ce biti i skuplji od n4 kad ga prodam. Mada bih pre 6+.
S6 ne znam cene ne mogu jos da pisem
S6 ne znam cene ne mogu jos da pisem

- bane valjevo
Pa zašto ne uzmeš +?
Mislim da ćeš se smoriti sa običnom 6 kad pređeš sa Note-a...
Mislim da ćeš se smoriti sa običnom 6 kad pređeš sa Note-a...
Zato što mi se ne daje 800e za telefon. Nije mi problem da dam i da ga kasnije prodam za 500-600 ali mi je problem što bih razmišljao non stop da se ne iskrivi, da ne pukne ekran, da mi ne ispadne negde itd... Ne znam koliko mi je to uživanje. Ako pređem preko toga uzeću ga. Koliko je uopšte zamena ekrana za +?
- bane valjevo
Miloš je za njegov običan platio 250 evra.
Računaj sigurno 300 za +.
Meni je iPhone previše tanak. Koristio sam običan na par dana kao neko testiranje, i moram da kažem da to nikako nije za mene.
Da se razumemo, telefon je dizajnerski fenomenalan, ali...
Računaj sigurno 300 za +.
Meni je iPhone previše tanak. Koristio sam običan na par dana kao neko testiranje, i moram da kažem da to nikako nije za mene.
Da se razumemo, telefon je dizajnerski fenomenalan, ali...
To poslednje ali i mene odbija. Ne uživam u nečemu što mi izaziva stres, a ja volim da čuvam telefon. Taj 6+ ne bih stavljao u džep od farki a da zbog njega nosim torbicu ne pada mi na pamet.
Note 4 place za tobom. 

Moguće da ću ga uzeti, sviđa mi se. Sad mu je i cena normalnija nego ranije. Jeste da bih i dalje pre IP + pogotovo što isto koštaju kad se i prodaja uzme u obzir ali bi se manje stresir'o sa N4.
Opasna je note 4ka.
Definitivno kompletniji uredjaj. E sad sto je lepo probati drugacije platforme s vremena na vreme je druga stvar.
Definitivno kompletniji uredjaj. E sad sto je lepo probati drugacije platforme s vremena na vreme je druga stvar.
Ja menjao trece stop svetlo na Golfu i obzirom da mi je bilo potrebno 3 ruke Note mi ispadne sa visine treceg stop svetla. U padu je zakacio i mene malo, sto je ublazilo pad. Ima jedan mali oziljak na ivici sa zadnje strane i to je to. Ovaj plasticni poklopac je izgleda odradio posao. Ovo mu je prvo ispadanje za oko 6 meseci, prethodni su mi padali bas dosta cesce.