Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Mare, ajd mi prodaš telefon, znam da nećeš al imam novu taktiku, smaraću te dok ne pristaneš.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni ispao iP6 sa silikonskom maskom, i na svu srecu ne ostade ni tackica. Preznojih se u sekundi 

Brzine idu u H-a !!!

Šebek, ima svaka buduća vožnja i gurmanska pljeskavica da mu presedne.
DW, o tome ja pričam, ne treba mi to u životu
DW, o tome ja pričam, ne treba mi to u životu

- Day Walker
Isto ti je sa svakim tefonom 
Kao i sa kolima, nerviras se kad vidis da te je neko odalamio vratima

Kao i sa kolima, nerviras se kad vidis da te je neko odalamio vratima

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
https://www.youtube.com/watch?v=HDhnFbMIwDc
https://www.youtube.com/watch?v=ZQ6M22v418c
https://www.youtube.com/watch?v=ZQ6M22v418c
Poslednja izmena od Mr.Rotor u 20 Apr 2015, 11:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Znaci moze na krovu da se drzi.Day Walker napisao:Krovni kofer u ulozi maske

Maska mi je bezveze. Platis telefon 150e vise zbog brusenog aluminijuma i onda ga stavis u to sranje. Imao sam i ja jos vecu masku od te i progledao sam kad sam je skinuo. Ulozi apple ili samsung 10 miliona evra da fon bude 8 umesto 9 milimetara (lupam cifre) a ti uzmes masku siroku ko on da ga stiti.
Jedine dostojne telefona od 500 i vise evra su od drveta ili od pitonove koze. Ove druge u crvenoj boji su vrh vrhova ali verujem da kostaju ko sam telefon.
Edit: pogresio sam, futrola je 85 dolara. Ako uzmem iphone uzecu je jer cu je lako i prodati...

Jedine dostojne telefona od 500 i vise evra su od drveta ili od pitonove koze. Ove druge u crvenoj boji su vrh vrhova ali verujem da kostaju ko sam telefon.
Edit: pogresio sam, futrola je 85 dolara. Ako uzmem iphone uzecu je jer cu je lako i prodati...

Ne znam šta bih ti rekao. Ja tu ne bih uzeo u razmatranje ni da mi plaćaju da je nosim.
Ja takođe nisam ljubitelj maski ali ako si i malo aktivan treba ti neka zaštita. Samo mi je u kolima iz džepa ispao telefon 10 puta.
Ja takođe nisam ljubitelj maski ali ako si i malo aktivan treba ti neka zaštita. Samo mi je u kolima iz džepa ispao telefon 10 puta.
I ja sam bio u tom fazonu nikad futrola dok mi nije 2 puta puko ekran.
Mr.Rotor napisao:Ne znam šta bih ti rekao. Ja tu ne bih uzeo u razmatranje ni da mi plaćaju da je nosim.
Naravno, futrola je baš stvar ukusa, prilično je diskutabilna. Ja sam imao military neki za N3 i to je bila patnja.
U principu dosta dobro čuvam fon, mada sam imao ispada kada sam imao baš puno sreće.
Da iphone 6 ima kameru kao što ima 6+ već bi bio moj. Ovako koji god da odaberem pravim neki kompromis.
Pa zar nemaju iste kamere?
Inace Aco, ujus ti je glup do jaja
Sto rece Gosn. Rotor, ne bih je nosio ni da mi plate
Sent from my Sony
Inace Aco, ujus ti je glup do jaja

Sto rece Gosn. Rotor, ne bih je nosio ni da mi plate

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.