Leon Cupra R
- brale
- Pridružio se: 20 Okt 2014, 18:44
- Garaža: Nissan xTrail , Octavia Vrs A7
Re: Leon Cupra R
Nju izgleda menjali kao carapu
Samo da bude sve ok motor,mehanika...i da nije na kakvoj crnoj listi da bi kasnije oduzeli ( ako se tako cesto menjala prodavala).

- brale
Samo da javim da Cupra jos nije pazarena(jer nesto mi je vanredno iskrslo) i neko vreme me nije bilo u zemlji , medjuvremenu vidim da je jos na oglasu sa drugim brojem telefona i slikama. Dal je moguce da je prodata pa zatim ponovo posle mesec dana...da je retko ko zadrzi.
-
- Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
- Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS
Mozda je preprodavac... Ja bih ovo zaobisao ali ako imas vremena i naprzio si se na auto, idi pogledaj ga i odvezi do majstora da ga ultra detaljno pogleda... Sta znam...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sve mu govori da zaobidje taj auto, ali mu crv ne da mira 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ima kola koja ljudi zaobilaze bez razloga.
Ako postoji dobar majstor da to proveri kako treba, ja se ne bih brinuo.
Tapatalk
Ako postoji dobar majstor da to proveri kako treba, ja se ne bih brinuo.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Takva kola retko menjaju vlasnike.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Automobili inace jako retko menjaju vlasnike, jer sto da prenose na sebe kad ih voze od registracije do registracije.
Cak se u oglasima kao poseban kvalitet navodi da je prodavac vlasnik.
Inace, neko ko je zainteresovan za auto ode i pogleda ga u roku od odmah. Ja sam umesto na posao zapalio za Vrsac, a javio da sam se razboleo, sto nije bilo daleko od istine
Cak se u oglasima kao poseban kvalitet navodi da je prodavac vlasnik.
Inace, neko ko je zainteresovan za auto ode i pogleda ga u roku od odmah. Ja sam umesto na posao zapalio za Vrsac, a javio da sam se razboleo, sto nije bilo daleko od istine

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako je to auto koji je bio kod Botaničke bašte, onda je u stvari žena bila "vlasnik"..neka direktorka, marketing menadžer ili tako nešto u Autokomercu ili Porscheu...to je bio demo auto koga nisu mogli da se ratosiljaju, pa ga je vozila i kada se poajvio novi Leon posle je vozila senf zelenu Cupru i beli FR, ali sam viđao i muškarca da vozi da vozi ta kola.
- brale
Da taj crv ne da mira
Jeste prvi vlasnik bila zena koliko sam saznao i da je kupljen u porsheu. Zbog toga tu i tamo zakacinjan zagrebavan ali nista drasticno. Pazario bih ga odmah,ali cekam da vidim da proverim dali je sve u redu ( s razlogom jer cesto u oglasu sa drugim brojem) ali i nemora da znaci. Mozda je i sve OK. Ali da sam zagrejan, JESAM.