Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa nije ugasila.
Nešto sam se istripovao, stvarno nije ugasila... 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Naravno.AcaKayak napisao:Urose poenta veceri je nas biznis plan. Prezentovao sam calu, veoma mu se svidela ideja i rekao je da ubacimo jos jedan proizvod radi paket usluge, misli da ce biti bolje. A i on nam je prvi kupac za 5 kompleta, davace kao poklone

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nece te zaustavljati u gradu, vec naprave punktove na ulazima u grad i tu pandur zaustavlja a (uglavnom) devojke anketiraju. Anketa traje 20-30 sekundi. I ne vidim razlog i cemu je problem stati i odgovoriti na par pitanja.Paja napisao:Da li si ozbiljan? Bolje da me ne zaustavljaju iz ovih razloga.Nikolaa napisao:ili da vas zaustavljaju na ulici(policajac vas zaustavi pa vas anketar pita)...
Mada izgleda da su otkazali anketu, posto panduri nece da im izadju u susret. Tako je bar ovde kod mene u Ostruznici, ne znam za druge punktove.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Nek naprave stand sa natpisom ANKETA pa ko hoce da stane nek stane. Nije ok policiju uvlaciti za to, tj zakonski me obavezati da stanem zbog ankete.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Organizacija ide u hodu, imaju jos dve nedelje fore za ankete... Klasicno srpsko istrazivanje
. Jutros u pola 2 neki lik otkazao, pa jurili u 5 ujutru zamenu itd itd 
Um da u gradu sam, ali mi je blizu raskrsnica pa me mrzelo da se cimam peske i da stojim tamo pa sam uzeo auto
Btw, pandur vas zaustavi jer samo on ima to pravo, a vi imate pravo kad cujete sta je, da odete bez anketiranja

Um da u gradu sam, ali mi je blizu raskrsnica pa me mrzelo da se cimam peske i da stojim tamo pa sam uzeo auto

Btw, pandur vas zaustavi jer samo on ima to pravo, a vi imate pravo kad cujete sta je, da odete bez anketiranja

- Kuzmanovic
Pa ta anketa nije juce izmisljena, dugo se ona primenjuje, kako kod nas tako i u drugim zemljama.
Brate ja ustao u 3 i 20 da bi pokupio ove sto su sa mnom i da bi bili u 20 do 5 u Ostruznici. Evo sedimo u kolima vec 7. sat.
Brate ja ustao u 3 i 20 da bi pokupio ove sto su sa mnom i da bi bili u 20 do 5 u Ostruznici. Evo sedimo u kolima vec 7. sat.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Stavis anketare na naplatnu rampu i obavis posao dok ljudi inace stoje u redu. Da me pandur zaustavi zbog ankete, jebao bi majku i njemu i anketarima, ne bi se lepo zavrsilo.
Kuzmanovicu, argument da nesto nije izmisljeno od juce ti je narocito relevantan
Kuzmanovicu, argument da nesto nije izmisljeno od juce ti je narocito relevantan

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zaustavljati zbog ankete nije i redu uopste.
Naravno, to ce biti pokriveno rutinskom kontrolom policije tako da ce biti sve regularno...
Naravno, to ce biti pokriveno rutinskom kontrolom policije tako da ce biti sve regularno...
Leptejebo al ste nadrkani

Kakva anketa, ne znam šta je to?
- Rakhil
Zamisli zaustavi me pandur i pridje Kuzmanovic da me nesto pita, kako bih ga prebio slatko nisam odavno 

- Kuzmanovic
Da, a naplatne rampe se inace nalaze na svim prilazima gradu.
Argument da nije izmisljeno kod nas je bio preventivnog karaktera zbog recenica tipa "to samo ima kod nas", "jbg, ovo je Srbija" i sl.
Nista, cim saznam gdr su postavili anketni punkt, javljam ti da odes da jebes majku pandurima.

Argument da nije izmisljeno kod nas je bio preventivnog karaktera zbog recenica tipa "to samo ima kod nas", "jbg, ovo je Srbija" i sl.
Nista, cim saznam gdr su postavili anketni punkt, javljam ti da odes da jebes majku pandurima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma Kuzmanovic nesto muti sa Rakhilovim parama...
- Rakhil
Aj sto muti, nema veze, navikao sam, ali sam primetio da je ko devojcica neka - cim mu nesto nije po volji, duri se sve u 16