Ja sam ozbiljan, kakve ankete sprovodi policija?AcaKayak napisao:Kakva anketa, ne znam šta je to?
Dobro veče
Re: Dobro veče
Pukao u kladionici.Grujic napisao:Ma Kuzmanovic nesto muti sa Rakhilovim parama...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I ja bih se durio da blejim u kolima od 4 jutros 
Aco, nije policija nego studenti

Aco, nije policija nego studenti
Doduse, racil i ima pravo da se ljuti kad sve plaća ionako... 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Neo je pogodio, durim se samo zato sto mi je dosadno. 
Aco sprovodi se saobracajno istrazivanje transportnog sistema grada Beograda za neki naredni period. To istrazivanje obuhvata razna brojanja i anketiranja. Cilj je da se utvrde transportne potrebe i nacini na koji se oni realizuju. Ukratko.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Aco sprovodi se saobracajno istrazivanje transportnog sistema grada Beograda za neki naredni period. To istrazivanje obuhvata razna brojanja i anketiranja. Cilj je da se utvrde transportne potrebe i nacini na koji se oni realizuju. Ukratko.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
Tek sad vidim ovaj post, glupi TT.Rakhil napisao:Zamisli zaustavi me pandur i pridje Kuzmanovic da me nesto pita, kako bih ga prebio slatko nisam odavno
Nista Rakhil, znas gde se nalazim, dodji a ja cu da smislim neka pitanja pa da vidim to tvoje slatko prebijanje koje nisi odavno uradio.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Duris se, duris ko neka snasha. Zamisli ja tako svaki put kad mi nesto smeta, pa nista drugo ne bi radio.
Poenta je da ne moze policija da zaustavlja ljude radi ankete o transportnim potrebama, suludo je i neodgovorno. Ima brdo boljih nacina, o legalnosti da ne pricamo. Sama anketa nikome ne smeta, mada sam skeptican po pitanju efikasnosti takve akcije, jos ako je u reziji ministarstva...
Poenta je da ne moze policija da zaustavlja ljude radi ankete o transportnim potrebama, suludo je i neodgovorno. Ima brdo boljih nacina, o legalnosti da ne pricamo. Sama anketa nikome ne smeta, mada sam skeptican po pitanju efikasnosti takve akcije, jos ako je u reziji ministarstva...
Al si negativan. Da se družimo malo sa službenim licima, šta fali.
Tapatalk
Tapatalk
- Kuzmanovic
Glupi TT, napisem kilometarski post i on mi izbaci poruku "failed to connect with forum bla bla".
Uglavnom, Rakhile ne durim se i nemam razloga da se naljutim ili sta god. Posle ovog fejla sa tt-om sam izgubio zelju za kucanjem poruke.
Uglavnom, Rakhile ne durim se i nemam razloga da se naljutim ili sta god. Posle ovog fejla sa tt-om sam izgubio zelju za kucanjem poruke.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
PA stavi onda smajli, jebo te TT, a ne ovako, ispada ko da si mi rekao "dodji picko znas gde sam". Ako ti smeta zajebancija, nije nikakav problem, ja cu da se izvinim lepo i da ti se obracam strogo formalno od sad pa smo mirni.
- Kuzmanovic
Nista, onda ja tebi dugujem izvinjenje. Nemam bas vremena za previse kuckanja pa sam propustio da stavim smajli.
ivo:

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije pravedno, on je sa pandurima...ti onda dođi s Kobrama, pa kada te zaustave ti samo prođi i pokaži člansku kartu biblioteke 

Opusti se, ne sme Rakhil da tuče ljude koje plaća. Lakše je posle da ih ucenjuje. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
Nisam ja sa pandurima, ja ne anketiram.