Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Samo mi nije jasno kako je dok je isla u rikverc uspela da prevrne auto na krov.
Možda su se izlupali pre okretanja? Nije svako za volan. Za ovakve stvari treba doživotno oduzeti dozvolu.
Tapatalk
Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
sve cesce vidjam ovakve situacije, nije mi jasno kako im padne na pamet takva notorna glupost.Ivan napisao:A zena isla u rikverc na bulevaru jer je promasila skretanje za kc...
Послато са GT-N7100
sinoc neki lik krenuo da silazi sa mosta na adi(nbgd deo, gde osvetljenje ne radi jer su ukrali cigani pre pola godine), odluci da stane na sred izlazne rampe, i u rikverc se popne nazad na most i nastavi na sledece iskljucenje. jos neki pljusak krenuo, a vecina tim mostom nocu vozi barem 100kmh. srecom pa sam ga na vreme video...
Ja sam sinoc video takav debilizam da je to neverovatno, napravila se guzva jer je zena u meganu stala na sred kruznog toka , jednom polovinom se popela na ono ostrvo u sredini, ukjucila sva cetri i krenula da se vraca unazad da izadje iz kruznog tamo gde je htela, umesto da napravi krug. 

Carski
Mene ta vožnja u rikverc ne iznenađuje mnogo. Pa po auto putu voze u rikverc, što ne bi po gradu.

Mene ta vožnja u rikverc ne iznenađuje mnogo. Pa po auto putu voze u rikverc, što ne bi po gradu.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
uBosni. Ja ne verujem.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koji je to put ? 

- TheWickerMan
Ogi, u Bosni je snimljeno , tako da može da bude Banjaluka-Gradiška ili Zenica-Sarajevo.
MM, Traktor u brzoj traci autoputa u u suprotnom smeru, leptejebo, pa ni uBosni nisam tako nešto očekivao.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
MM, Traktor u brzoj traci autoputa u u suprotnom smeru, leptejebo, pa ni uBosni nisam tako nešto očekivao.
Pa dobro, to su kod nas radili sa starijim kolima... Ima i onaj snimak presretaca kod plavog mosta cini mi se...
https://www.youtube.com/watch?v=V303JdIw238
Msm, lik koji pali svetla kad je ukapirao da su panduri
https://www.youtube.com/watch?v=V303JdIw238
Msm, lik koji pali svetla kad je ukapirao da su panduri

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Au,kakav lik.Psihijatrija,pa onda.psihijatar za psihijatra koji mu je potpisao lekarsko.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa iz njegovog ugla on vozi zaustavnom :pTheWickerMan napisao:Ogi, u Bosni je snimljeno , tako da može da bude Banjaluka-Gradiška ili Zenica-Sarajevo.
- TheWickerMan
To mi nije palo na pamet 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Juče na auto putu ka NS jedan Stilo karavan se zakucao u kombi. Policija i hitna su intervenisale. Zanimljivo mi bilo da u vreme kada smo prošli nije uopšte bila gužva, svega nas nekoliko.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...