Bolje da si rekao "ne sam dobro video, bila mi prljava soferka"
Dobro veče
Re: Dobro veče
Bolje da si rekao "ne sam dobro video, bila mi prljava soferka"
Makar turbo dizeldragan napisao:Mene sinoc zaustavise kod kruznog toka kod arene, fino kulturno, pogledali dokumenta, i dovidjenja. Pun grad policije...
Posle mi je uros dao najveći moguci kompliment posto smo se sreli usput, video me iz daljine i pomislio kako je neki cunirani golf dizel... Hvala Urose, ne obracaj mi se sledecih godinu, dve
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma da, to je taj sigurno, nema mnogo ljudi za koje ja kazem da su debelibranja napisao:Heroj ima tu kod tebe jedan debeli pandur. Lik je kao karikatura, toliko je debeo da mu samo oci sluze za ukras. Stoji ili kod OS u sajkaskoj ili ispod semafora kad ides na pancevac. Mism uglavnom je tu.
Znas li kako se sad zove onaj prduzetak Djure Djakovica sto ide preko onog tranzitnog mosta?
Nemam pojma, znam da je od Francuske valjda Venizelosova, pa onda negde od Vojvode Dobrnjca, kod onog parka gde je Stara Hercegovina, krece Poenkareova.
A ako se taj deo gore posebno zove, nemam pojma kako.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svaka čast!
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Lepo! 
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bravo 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Dobio poziv da na medjunarodnom kongresu stomatologa u Italiji prezentujem dva svoja slucaja! Vamos!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Svaka cast, zaista. Cestitke i sebeku 
I za ovosteva_anya napisao:Dobio poziv da na medjunarodnom kongresu stomatologa u Italiji prezentujem dva svoja slucaja! Vamos!