Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Pa nije poenta alarma u sireni...
A garaza sto se kradje tice nekad i odmaze ako sama nije jako dobro obezbedjena
A garaza sto se kradje tice nekad i odmaze ako sama nije jako dobro obezbedjena
Pa ako pricamo o el blokadama, to moze da se uradi prekidacem bez alarma.
Prilikom izmestanja OBD-a bih svakako trazio da stave custom prikljucak.
Prilikom izmestanja OBD-a bih svakako trazio da stave custom prikljucak.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa glavna zaštita kod alarma je upravo blokada, a prekidači uvek mogu da se dodaju u beskraj 

obd ti ostaje na istom mestu,samo dobijes custum prikljucak kao skart je
mehanicka zastita to jest igla u skycar je fabricka proizvodnja sto znaci samo se stanca,imas igle koje su rucni radi i nisu u fabrickoj prodaji mislim na bravu,takvu ugradjuje Pedja buldog ili ti delta,moj savet ti je odes u deltu kod pedje i stavis njihov alarm + iglu.jeste da mora da raskupusa auto,ali to je to,cak moze da ti stavi svakakve zezancije.Ja sam tamo radio i delta mi uvazava garanciju,jako su pedantni.

CR7 pogledaj šta piše u uputstvu na temu ugradnje alarma i sl.
Sećam se da je u uputstvu za Punta pisalo da se muzika može ugraditi u specijalizovanom servisu, a usmeno su govorili da mora u salonu jer se gubi garancija.
Delija, pusti Deltimail sa pitanjima na temu garancije i alarma i klina. Papir trpi sve. Pitaj i čime je regulisano ugrađivanje. Kojim aktom?
Sećam se da je u uputstvu za Punta pisalo da se muzika može ugraditi u specijalizovanom servisu, a usmeno su govorili da mora u salonu jer se gubi garancija.
Delija, pusti Deltimail sa pitanjima na temu garancije i alarma i klina. Papir trpi sve. Pitaj i čime je regulisano ugrađivanje. Kojim aktom?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@CR7
Nadam se da postoji dovoljan broj razlicitih kombinacija povezivanja zica i konektora (kao i razlicitih oblika samog konektora) za OBD, posto jedino tako ima smisla.
Sto se tice ovog drugog za alarm i mehanicku zastitu - odlicno ako je dozvoljena ta varijanta.
Gde si ti uopste uzeo auto - Delta u BGu ili Radulovic?
Daj jos par detalja - koji je to tacno servis, koliko kosta ugradnja, kakvu garanciju daju, da li osiguravajuce kuce priznaju tu zastitu?
Nadam se da postoji dovoljan broj razlicitih kombinacija povezivanja zica i konektora (kao i razlicitih oblika samog konektora) za OBD, posto jedino tako ima smisla.
Sto se tice ovog drugog za alarm i mehanicku zastitu - odlicno ako je dozvoljena ta varijanta.
Daj jos par detalja - koji je to tacno servis, koliko kosta ugradnja, kakvu garanciju daju, da li osiguravajuce kuce priznaju tu zastitu?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
da obd ima vise zica i oni naprave kombinaciju neku levu,za svaki auto menjaju kombinacije to sam radio u skycar.Delija napisao:@CR7
alarm+meh zastitu iglu sam radio kod pedje buldoga delta elektronik
http://www.011info.com/alarmi/delta-electronic
uh mislim da je oko 200 ili 250 samo igla,plus alarm zavisi sta hoces od alarma,ima razne kombinacije to najbolje oni nek ti objasne,znaci ja kad sam isao ispred mene range rover nov iz salona raskupusan,u redu su jos bila 2 bmw-a x5
da auto je uzet u delta motors u beogradu
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Rekoše mi drugari iz BMW servisa da je igla najsigurnija zaštita.
Tapatalk
Tapatalk
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gde je to ?
Cekaj bre, pa da li je moguce da ima neko ko jos uvek nije stavio sigurnosne ? O cemu se ovde radi ?
Cekaj bre, pa da li je moguce da ima neko ko jos uvek nije stavio sigurnosne ? O cemu se ovde radi ?
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Civic u Pančevu, Focus u Mirijevu.
Never Say Never Again
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ti kao da mislis da su sigurnosni kao brave na vratima od stana, da svako zna da treba da se stave.Ogi napisao:Gde je to ?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa ono, ako vozis novog Civika, pa cak i Fokus, trebalo bi da znas. 

Poslednja izmena od Ogi u 24 Apr 2015, 22:03, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da, trebalo...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ovi u Delti kao ne znaju da se felne kradu? Mogli su da preporuče, cena im je OK i kod njih da se kupi.
Boringly average, but also perfect for school run mums