Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Al sam se naspavao, ako stoka. Ali ledja bole ne mogu da ustanem. Jel ima nesto protiv bola?
Cujem da je neka nestasica gudre. Tako mi se zale neki poznanici. Kaze kum neki njegov kolega sto rola svaki dan kaze nigde da nadje. Trazio od Kg-a do Su, sve koje je znao, nigde nista, suvo. Mozda cekaju legalizaciju pa da dignu cene.
Poslato sa Lumia 925
Cujem da je neka nestasica gudre. Tako mi se zale neki poznanici. Kaze kum neki njegov kolega sto rola svaki dan kaze nigde da nadje. Trazio od Kg-a do Su, sve koje je znao, nigde nista, suvo. Mozda cekaju legalizaciju pa da dignu cene.
Poslato sa Lumia 925
Nije lepo trazio onda 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Markoni, izbaksuzirao si me sinoć. Evo je ustala pre 06h, igramo se celo jutro.
Posetite www.garaza.rs !
To je bilo ono "Muko moja predji na drugoga", ali izgleda da je ostalo i kod mene. 

- branja
Bem li ga. Kumashin ne voli ici s njim na teren, plasi se da ih ne startuje policija. Lik je naduvan svaki dan, do sad. Jbg ako tako iskusan ne moze naci znaci da je ipak susa. Jedino ako ti ne valjasNeo napisao:Nije lepo trazio onda

Grujice-mujice dzankiju stari

Naravno da ne valjam ali po prici drugara jeste nestasica ali moze da se nadje, bar u BG. A i nisam nesto previse zainteresovan za to 

- branja
Salim se.
Jel zna neko koja je procedura da se poveca nosivost teretnog vozila, kombija? I koliko kosta?
Poslato sa Lumia 925
Jel zna neko koja je procedura da se poveca nosivost teretnog vozila, kombija? I koliko kosta?
Poslato sa Lumia 925
- branja
Pu serem ti se u jutro, serem ti se u lepo vreme.
Izadjem jutros kad puntac razbijen, prednji levi cosak. Kad cale sinoc zakacio nekog. Obojica popili i kao nikom nista. A ja treba do NS. Pa bem ti pijane ljude. I sad novi branik, far. Ima da kupim peglicu za njega i buraza. Taman sam napunio pola godine bez grebanja kola.
Poslato sa Lumia 925
Izadjem jutros kad puntac razbijen, prednji levi cosak. Kad cale sinoc zakacio nekog. Obojica popili i kao nikom nista. A ja treba do NS. Pa bem ti pijane ljude. I sad novi branik, far. Ima da kupim peglicu za njega i buraza. Taman sam napunio pola godine bez grebanja kola.
Poslato sa Lumia 925
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Bolje ti je da se preselis i zivis sam, mirnija ce ti glava bitibranja napisao:Pu serem ti se u jutro, serem ti se u lepo vreme.
Poslato sa Lumia 925

Dobro jutro drugari

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Policija je drasticno pojacala racije od pocetka godine, pali su dobavljaci i cesto se cesljaju sva poznata dil mesta tako da su se ovi ostali sad ukenjali.branja napisao:Al sam se naspavao, ako stoka. Ali ledja bole ne mogu da ustanem. Jel ima nesto protiv bola?
Poslato sa Lumia 925

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Prave prostor za neke nove igrače. Samo trave nema, ostalih droga ima kao i inače. Jedan džoint sad košta po 1000 dinara.H4wkeye napisao:Policija je drasticno pojacala racije od pocetka godine, pali su dobavljaci i cesto se cesljaju sva poznata dil mesta tako da su se ovi ostali sad ukenjali.branja napisao:Al sam se naspavao, ako stoka. Ali ledja bole ne mogu da ustanem. Jel ima nesto protiv bola?
Poslato sa Lumia 925Inace, ladno me isekle dve neke devojke na bajsu jbt.
Ja idem i imam prvenstvo one skrecu levo i seku moj put ali ne staju i ja krenem da kocim i prodjem polako a one me pogledaju i kazu "Eee bre policajac (?wtf) ti nas ne vidis!"