Mozda jer su ugasili fabriku u albaniji - http://balkans.aljazeera.net/vijesti/za ... u-albaniji
Dobro veče
Re: Dobro veče
Ratni profiteri 
Mozda jer su ugasili fabriku u albaniji - http://balkans.aljazeera.net/vijesti/za ... u-albaniji
Ma ima svega, samo krljaju ove najsitnije
Na prvu loptu vest da nema neke droge je dobra, ali suštinski nije.Uroš S. napisao:Prave prostor za neke nove igrače. Samo trave nema, ostalih droga ima kao i inače. Jedan džoint sad košta po 1000 dinara.
Nestašica znači veću cenu, a to neminovno znači viiše kriminala kako bi konzumenti obezbedili dovoljno para za kupovinu.
Sa vutrom je situacija najbenignija jer su retki oni koji bez nje ne mogu.
Kad je heroin u pitanju, nestašica i skok cena mogu da imaju ozbiljne posledice na kriminalitet.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja se slazem se Urosem i Pajom. Mislim da se pravi prostor za novu ekipu. A mozda je namerno sklonjeno ako legalizuju u medicinske svrhe. Ima da kosta vise od heroina.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Znaci, dekriminalizacija je dobro resenje.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja mislim da treba to da legalizuju kao onaj cicica iz juzne Amerike, Paragvaj-Urugvaj tako nesto. Cek vec nas pljuju kako smo zli, koljaci i tako to. Pa ajde onda da gajimo i prodajemo njihovoj deci, ko i yebe.
Inace taj matorac je uveo da se ljudi koji konzumiraju preko odredjene kolicine lece.
Poslato sa Lumia 925
Inace taj matorac je uveo da se ljudi koji konzumiraju preko odredjene kolicine lece.
Poslato sa Lumia 925
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cekaj i sta mislis da ces dobiti legalizacijom?
Manje klinaca koji duvaju? Manje narko dilera?
Brzine idu u H-a !!!

Legalizacijom vutre nema šta da se izgubi. Može samo da se dobije.
Slazem se
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobićeš sve. Za početak para u budžetu na račun sudjenja kojih po tom osnovu neće biti, kojih su prepuni sudovi, a na čije troškove država puca silne pare jer postupci zbog dva grama trave mnogo koštaju a ima ih puno. A i tog koga možda osudis, taj nema da plati troškove pa se istih oslobadja i padaju na teret budžeta.Day Walker napisao:Cekaj i sta mislis da ces dobiti legalizacijom?
- Day Walker
Ali to i dalje nije represivna mera ukoliko zelimo smanjenje korisnika iste.
Najbolje onda da legalizujemo sve droge, to je onda resenje svih problema, drzava uzima pare i svima super!
Izvoli sine drogiraj se, drzava te stiti.
Najbolje onda da legalizujemo sve droge, to je onda resenje svih problema, drzava uzima pare i svima super!
Izvoli sine drogiraj se, drzava te stiti.
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne možeš da smanjis broj korisnika nikako. Svaka droga od kad se pojavila ima samo više korisnika. A društvena opasnost od marihuane je neuporedivo manja od društvena opasnosti alkohola.
Zbog marihuane slabo ko gine, niko ne bije ženu i decu, niko nije agresivan da se bije, da napravi drugo krivično delo itd, a zdravstvena opasnost je upitna. Više je štetan holesterol.
Zbog marihuane slabo ko gine, niko ne bije ženu i decu, niko nije agresivan da se bije, da napravi drugo krivično delo itd, a zdravstvena opasnost je upitna. Više je štetan holesterol.
- Day Walker
Za medicinske, znaci iskljucivo medicinske svrhe mi je ok.
Izgleda da je tebi normalno, ali meni nije da idem gradom i gledam kako se deca i matori konji uduvavaju u sred grada... Vec smo pisali o tome.. More mars u cetri zida pa se drogiraj..
Alkohol je posebna prica, dostupan je svima. Ni sa alkoholom ne reaguju svi isto, tacnije agresijom. To je vise do pojedinca.
U saobracaju uduvan ili alkoholisan mu dodje na isto.. Reakcija = 0
Izgleda da je tebi normalno, ali meni nije da idem gradom i gledam kako se deca i matori konji uduvavaju u sred grada... Vec smo pisali o tome.. More mars u cetri zida pa se drogiraj..
Alkohol je posebna prica, dostupan je svima. Ni sa alkoholom ne reaguju svi isto, tacnije agresijom. To je vise do pojedinca.
U saobracaju uduvan ili alkoholisan mu dodje na isto.. Reakcija = 0
Brzine idu u H-a !!!

Uroseva prica me potsetila na slucaj gde me zena tuzi, izgubi i ja moram da platim troskove, jer ona nema od cega.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.