Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
Ne može to da se desi. Drugo je parnica. Tu imaš i predujam troškova. Potpuno druga priča u odnosu na krivicu.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Totalno podrzavam legalizaciju droge jednog dana kad neke minimalne preduslove ispunimo. Do tada, dekriminalizacija vutre bi bila super stvar.
methane.master napisao:
Gde?
BG Optic na Banovom Brdu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
Apsolutno, ja bih za početak odmah za sve do 5 grama davao novčanu, oduzimao drogu, i to je to. Ako nemas za novčanu, izvoli društveno koristan rad.Rakhil napisao:Totalno podrzavam legalizaciju droge jednog dana kad neke minimalne preduslove ispunimo. Do tada, dekriminalizacija vutre bi bila super stvar.
Al onda bi Paja(i svi advokati) izgubio trećinu posla

@DayWalker
Kako te ugrozavaju ti klinci sto se uduvavaju u sred centra grada a ne ugrozavaju te kad piju tezak alkohol?
Kako te ugrozavaju ti klinci sto se uduvavaju u sred centra grada a ne ugrozavaju te kad piju tezak alkohol?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ko je rekao da me ne ugrozavaju i jedni i drugi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Znaci zabraniti i alkohol? 

- Day Walker
Sto se mene tice moze, ne konzumiram ni jedno ni drugo.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa dobro, koje je opravdanje da na ulici smes biti pijan, a ne smes naduvan? Kako to da mogu da kupim brda alkohola, a ne smem dzoint? Gde je kljucna razlika zasto jedno sme kako hoces a drugo ne sme nikako? Jel moze to racionalno da se odbrani bez uvodjenja javnog morala i "kako ja deci da objasnim" argumenta (od kog mi se posebno sere, da napomenem)?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Razlog za to je što je alkohol bio i ostao društveno prihvatljiv, a droga nije. Alkohol se toleriše u nekoj meri upravo zbog toga. Da se pitam pooštrio bih i jedno i drugo i jasno definisao medicinsku upotrebu opijata i uveo oštru kontrolu za proizvodnju npr. ulja kanabisa ili čega već.
Inače marihuana je ovde već 20 god. faktički legalizovana. Može da se kupi gde hoćeš, duva ko hoće i gde hoće, a policija se igra pa istrese iz gaća izmaltretira klince ovde bloku, pokupi nekog tu i tamo, uglavnom nebitnog.
Sent using Tapatalk
Inače marihuana je ovde već 20 god. faktički legalizovana. Može da se kupi gde hoćeš, duva ko hoće i gde hoće, a policija se igra pa istrese iz gaća izmaltretira klince ovde bloku, pokupi nekog tu i tamo, uglavnom nebitnog.
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 25 Apr 2015, 19:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
A zašto je društveno prihvatljiv to je pravo pitanje 

- Uroš S.
A što ne vodiš kampanju onda da se zabrani alkohol? A mitinguješ protiv dekriminalizacije kanabisa. Uostalom, neko naduvan je mnogo lepši prizor od nekog pijanog, pa su pijanih opet pune ulice.Day Walker napisao:Sto se mene tice moze, ne konzumiram ni jedno ni drugo.
Ima i to, zove se Islamska DržavaDay Walker napisao:Sto se mene tice moze, ne konzumiram ni jedno ni drugo.

- Day Walker
Rakhile reci mi ko to opravdava ovde? Taj alkohol ubacen od strane Urosa u celu pricu.
Zapoceli smo o drogi kojoj mesto nije na ulici, a ni u legalizaciji iste. Ja ne verujem da postoje ljudi koji podrzavaju istu. Mislim, jedino sto mi pada na pamet je da je i konzumirate, pa je to razlog podrzavanja.
Urose jebo te alkohol vise, sam si ga ubacio u pricu.
Zapoceli smo o drogi kojoj mesto nije na ulici, a ni u legalizaciji iste. Ja ne verujem da postoje ljudi koji podrzavaju istu. Mislim, jedino sto mi pada na pamet je da je i konzumirate, pa je to razlog podrzavanja.
Urose jebo te alkohol vise, sam si ga ubacio u pricu.
Brzine idu u H-a !!!