Ja to nikad nisam voleo. Kad sam bio da uzimam tablice za auto, ugurali me oni tamo preko reda iako nisam hteo, bilo mi je jako glupo zbog ostalih ljudi. Od tad kad god idem za registraciju, uvek cekam, ako mogu svi mogu i ja.Velja napisao:Poenta je očigledna decenijama unazad. Da se periodično podsetimo koliko smo mali i zavisni od sistema ili osetimo većim od ostalih ako imamo nekoga u MUPu.Rakhil napisao:Periodicno produzavanje licne karte je cisto izdrkavanje birokratije bez poente
A i da se uzima lova.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nemoj ti o tome, leba ti.... 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A sto?
Ja stvarno to ne volim. Vezu nikad nisam potegao nizasta.
Samo red, rad i disciplina kao sto rece moj profesor geografije svojevremeno 

Tebe potezu kao vezu 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ono, Hokaje brate, mojne kazna, čeka te kilo jagnjetine u pečenjari. 
Ja shvatam da je nešto glupo, ali da se nekada i to mora raditi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se takva stvar zakomplikuje iz čiste ljudske gluposti, obesti i bezobrazluka.
Primer su ove LK koje su izdate na 5 godina. Psihički se spremam za odlazak u SUP, a razmišljam da cimam vezu, da makar ne čekam satima ovakav.
Sent using Tapatalk

Ja shvatam da je nešto glupo, ali da se nekada i to mora raditi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se takva stvar zakomplikuje iz čiste ljudske gluposti, obesti i bezobrazluka.
Primer su ove LK koje su izdate na 5 godina. Psihički se spremam za odlazak u SUP, a razmišljam da cimam vezu, da makar ne čekam satima ovakav.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ma za LK se zakaže preko sajta, odeš u to vreme i završiš. Ko ne zakaže čeka u redu.
Problem je kad istekne 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma tebi neće ništa reći za jedan dan. Mislim da do mesec dana tolerišu.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja ne kontam cemu licna karta, zdravstvena knjizica, vozacka dozvola i ostalih sto kuraca. Sto ne jedna kartica to rule them all?
Zasto mi MUP ne posalje licnu kartu o svom trosku, ako vec misli da moram da je imam? Kad smo se dogovorili mi za to, kad sam ja pristao da trosim par dana i par hiljada da bih imao jos jedan dokument koji ne treba meni, vec drugima?
Zasto mi MUP ne posalje licnu kartu o svom trosku, ako vec misli da moram da je imam? Kad smo se dogovorili mi za to, kad sam ja pristao da trosim par dana i par hiljada da bih imao jos jedan dokument koji ne treba meni, vec drugima?
Pazite sad ovu moguću genijalnost:
Prilikom rođenja roditelji da budu obavezni da daju i dnk deteta ili da ga bolnica sama uzme. Dnk se posle sačuva u bazu i kad god se nađe na mestu zločina, nemaš šta da tražiš čiji je, već ga jednostavno ubaciš u komp i proveriš?
Prilikom rođenja roditelji da budu obavezni da daju i dnk deteta ili da ga bolnica sama uzme. Dnk se posle sačuva u bazu i kad god se nađe na mestu zločina, nemaš šta da tražiš čiji je, već ga jednostavno ubaciš u komp i proveriš?
Tako je Holandski vrhovni sud doneo odluku pre jedno godinu dve da se sva obavezna dokumenta ne smeju naplacivati i celih 2 meseca su deljenja dzabe (25eur) ali se ovi snadjose i umesto cene naplate neku varjantu takse, birokratija je svuda gadna, to su samo varijacije. Evo meni isticu neka silna dokumenta, poslali mi pisma da me potsete i odmah merkaju organe da im zavestam, sve sa motivacijom 

@ MM
Ne znam kakva je situacija u supu NBG, ali u Savskoj je odlično rešeno. Zakaži preko neta i izaći ćeš iz zgrade brže nego što si ušao.
Ne znam kakva je situacija u supu NBG, ali u Savskoj je odlično rešeno. Zakaži preko neta i izaći ćeš iz zgrade brže nego što si ušao.
Ne treba ni da zakazuje, par ljudi bilo u Savskoj. Bio sam u ponedeljak zbog nove saobraćajne.
To bi bila odlično ali sumnjam da to negde postojiRakhil napisao:Ja ne kontam cemu licna karta, zdravstvena knjizica, vozacka dozvola i ostalih sto kuraca. Sto ne jedna kartica to rule them all?