Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Dobro veče

Post od Floyd »

Treba legalizovati ali i regulisati. Znači samo u određenim objektima a nikako na javnom mestu. Ja bih na javnom mestu i cigare zabranio.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

DW, pa konoplja i nije bila zabranjena. Tačnije ogroman deo ljudske istorije je bila kompletno free, neinteresantna bilo kome po pitanju neke zabrane i slično.

Postoje razne vrste vutre jbg, a i zavisi koliko uzimaš. Ali kod god tvrdi (Heroj npr.) da je isto sranje, ja ga pozivam, da on izvrće rakiju dok ću ja da pušim. Da vidimo ko će duže. I ko će uopšte preživeti.
Jednostavno ne postoji nikakav podatak, da se neko konopljom otrovao i umro. Kao što je to redovno slučaj sa alkoholom. Jbg, ipak je alkohol otrov.

To je samo mentalitet. Da su nam napunili glavu kako je alkohol smrt, a konoplja strava, sada bi svi umesto kotlova imali zasade iza kuće ;)

Postoje druge kulture u svetu, koje žive drugačije od nas, kojima nije životni san da se posle posla naroljaju i dođu kući i isprebijaju ženu, ili žena isprebija njih, svejedno. Jednostavno žive drugačije. Ne treba biti zatvoren :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Dw, mislis na stetu od dima u neposrednoj okolini? To nije argument, niko te ne tera da ides gde se duva, isto kao za cigare. Ja sam shvatio da mislis na stetu koju trpe bliznji I odgovorio na to
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

A, 'este vi shvatili da su vlada i ministarstva u Nemanjinoj ulici :o
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

http://www.youtube.com/watch?v=3NPPV2KgIpU
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Pa da bude kao kada se moj sin i ja setamo kroz Amsterdam cik cak izmedju prostitutki u izlozima i oblaka od dima - trave. Jeza - smesno je to koliko to njega zgrozava... A najcrnje je sto su prostitutke rasporedjene u celom centru (oko kraljicine palate :)) pa ne mozes lako da ih obidje - stalno mu objasnjavam kako su i one radne zene i da im nije lako :)... Cak smo mu jedamput oteli cokoladu koju je mazno da proba iz jednog kofishop-a sa travom kao ekstra sastojkom (samo dok se okrenes na sekundu)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

NexT napisao:A, 'este vi shvatili da su vlada i ministarstva u Nemanjinoj ulici :o
Poražavajuće :rofl: Jednog dana ta ulica će se zvati Nemanje Androida. :loool: :loool: :loool:

A da se nadovežem na Draganovu ziku...

https://www.youtube.com/watch?v=NZUk7YUBZEM

Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sa DW se slazem da nema podele na lake i teske. Tj slazem se zato sto se ljudi navuku, kao i na cigare i kocku i alkohol. Ja sam totalni strejt i uvek sam bio za sport.
Legalizacija za kucnu upotrebu pa tamo jasi zmajeve i ta sranja. Moj drugar nekad uzme i kaze da bi poludeo da ne uzme. Toliko mu se nakupi stresa i jednostavno be moze da spava. Kaze spici jedan zaspi kao beba jedno 8-9 sati, nema briga nikakvih. Najveci je problem, kao i kod svega, sto ljudi misle da zavisnost mogu pobediti. E ta pocetna pretpostavka je losa. Uvek je bolje imati malko straha i dozu opreznosti.
Znaci ne na javnom mestu pred decom, nego kucna, pa se naduvaj brate mili i bez voznje i odredjena kolicina mesecno i kraj. Bolje i da vare nego da pucaju jedni na druge na ulici ili zato sto je neko nekog isekao.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Rakhil napisao:Sacekaj sad jedno 5-6 postova da prodje i neko ce vec napisati kako raste kriminal kad legalizujes vutru. Dzaba.
Vidi stvarno, jednu stranu kasnije proročanstvo se obistinilo.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

AcaKayak napisao:Jel ima neko da ne misli da sam bezveze tražio ove podatke, tj da mu je drago da vidi? Čisto da znam da se sledeći put ne zajebavam s traženjem i prevodom ako nikog ne interesuje.

Sve to stoji. Zato sam i na pocetku naveo onog iz Juzne Amerike sto je prosle godine legalizovao. I sad oni izvoze i bole ih djokara.
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ljuba napisao:Pa da bude kao kada se moj sin i ja setamo kroz Amsterdam cik cak izmedju prostitutki u izlozima i oblaka od dima - trave. Jeza - smesno je to koliko to njega zgrozava... A najcrnje je sto su prostitutke rasporedjene u celom centru (oko kraljicine palate :)) pa ne mozes lako da ih obidje - stalno mu objasnjavam kako su i one radne zene i da im nije lako :)... Cak smo mu jedamput oteli cokoladu koju je mazno da proba iz jednog kofishop-a sa travom kao ekstra sastojkom (samo dok se okrenes na sekundu)
Vi Holanđani baš preterujte :) U CH je prostircuja takođe legalna ali ako ih ne tražiš, ne možeš ih ni videti nigde, posebno ne u centru grada.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Da, ima vec dobrih godinu dana od kad su ih sklonili sa ulica u mesta predvidjena za to :)
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Zaustavljen sam zbog kontrole luksuznih vozila, zajedno sa ML-om i e60, polaskan sam :D
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Pa Holandjani se i zezaju na tu temu - posto se u samom centru grada nalazi kraljicina rezidencija a oko nje su sa obe strane locirane prijateljice u izlozima (strana ka dam-u - hotelu Krasnopolski - je cuvena turisticka red light district - a sa druge strane su za domacu upotrebu - da ne kazem domacice :)). Sto i ne bi bilo strasno da mi sin nema casove violine bas tu centru... I sto imaju jezivo radno vreme 24h u izlozima...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Baš tu sin ima časove violine i baš tamo ima časove zaboravio sam čega ako sam dobro shvatio, ti si ga upisao i ti ga vodiš na časove? :)
Odgovori