Zatamnjena stakla
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zatamnjena stakla
Konačno sam na compu, pa sam iskopao onu temo o grupnom zatamnjivanju stakala. Koliko vidim, niko od ekipe nije stavljao kao ja (60%), tako da nemam sa kim da uporedim kako mu se pokazala ta folija...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Vlado poslao sam ti PP. Kod mene je 40% napred 80% pozadi, folije su kao i prvog dana stvarno bez zamerke. Znas da mi je auto prosle godine bio ceo pod vodom nekoliko dana i za ne poverovati da folijama nije bilo nista. Na zadnjim levim vratima imam sitnu ogrebotinicu koju je klinka napravila sa nekom igrackom. Mozda su za nijansku malo posvetlela, a mozda mi se i cini. Ja sam licno prezadovoljan pogotovo sto su pretrpele poplavu bez bilo kakvog ostecenja.
Mozda je do folije kod tebe ali mi vise deluje da su folije prali sa nekim hemikalijama. Ja od kako smo stavili folije uvek napominjem u perionici da unutrasnja stakla ciste iskljucivo cistom krpom i vodom bez onih klinera.
Ne mogu danas oterala mi zena auto otisla na posao slikacu sutra bas sva stakla kod mene pa cu ti poslati slike cisto da vidis.
Ne mogu da se setim ali mi se cini da smo dobili usmenu garanciju od 5 godina kojom garantuje da se folije nece ostetiti ili izgrebati sem naravno fizickih ostecenja. Nebi bilo lose da ga pozoves i pitas.
Mozda je do folije kod tebe ali mi vise deluje da su folije prali sa nekim hemikalijama. Ja od kako smo stavili folije uvek napominjem u perionici da unutrasnja stakla ciste iskljucivo cistom krpom i vodom bez onih klinera.
Ne mogu danas oterala mi zena auto otisla na posao slikacu sutra bas sva stakla kod mene pa cu ti poslati slike cisto da vidis.
Ne mogu da se setim ali mi se cini da smo dobili usmenu garanciju od 5 godina kojom garantuje da se folije nece ostetiti ili izgrebati sem naravno fizickih ostecenja. Nebi bilo lose da ga pozoves i pitas.
Poslednja izmena od Sh@rance u 26 Apr 2015, 11:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Šarančetove folije su preživele direktno puškiranje.
Bio sam jako iznenađen da im se ništa nije desilo. Očekivao sam da će pootpadati kad uperim keršer u njih.
Bio sam jako iznenađen da im se ništa nije desilo. Očekivao sam da će pootpadati kad uperim keršer u njih.
- Vladapetr
Zvaću ga u svakom slučaju, moram rešiti jer će oštećenja samo da se pogoršaju. Krivo mi je što zaista ne zagledam auto i nemam ni u naznakama ideju kad se ovo pojavilo, tj da li ga je bilo pre ovog pranja. Prošli put je u perionici bio pre mesec i jače, u medjuvremenu je 2-3 puta opran u samouslužnoj...
Ja sam stavio 65/85%, kod Black Glass-a, ostalo mi je još šoferku da uradim ALI:
STROGO POVEDITE RAČUNA I NADGLEDAJTE IH TOKOM POSLA, SKALPEROM MI ZAKAČIŠE TAPACIRUNG NA NOVOM AUTU IDIOTI. Pri menjanju folije napred levo, odlepljivala se...znači daleko su oni od nekog ekstra kvaliteta u radovima, same folije su besprekorne.
==========
TT
STROGO POVEDITE RAČUNA I NADGLEDAJTE IH TOKOM POSLA, SKALPEROM MI ZAKAČIŠE TAPACIRUNG NA NOVOM AUTU IDIOTI. Pri menjanju folije napred levo, odlepljivala se...znači daleko su oni od nekog ekstra kvaliteta u radovima, same folije su besprekorne.
==========
TT
- Vladapetr
Jbg sad, ni da sedim u kolima dok rade ne verujem da bih primetio tako nešto. Radili su sa obe strane istovremeno, treba da vrtiš glavom kao na tenisu 

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja cak i nisam bio tamo dok su radili, zabo sam se u onaj kafic pored pruge otisao na pivo 

Bože sačuvaj, kakav kafić u ovoj zemlji nikad više bez nadzora radovi koliko god mogu. Taj mali sec (3mm) nisam odmah ni video ali kad odem za šoferku, reći ću im jbg...secneš mi tapacirung na novim kolima i to pri reklamaciji, pa bude li bezobrazan zatvoriću ga ladno.
==========
TT
==========
TT
- Vladapetr
Kako ćeš ga zatvoriti?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mene vise zanima kako ce dokazati da su bas oni napravili stetu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako ja kao laik treba da pazim da li će majstor (bilo koji) nešto da zezne, pa radije onda neću ići kod njega.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja napisah sta su meni sve zagrebali na kolima, pa se pravili blesavi. Maksimalno su bezobrazni likovi, mada dobro zalepe folije
Ista prica uvek kod nas. Čim se pročuje za servis krenu da brljaju. Srpska posla.
Pogotovo od ere interneta i foruma kad neki mali servisi eksplodiraju.
Tapatalk
Pogotovo od ere interneta i foruma kad neki mali servisi eksplodiraju.
Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Niko ne pominje iskustva sa http://zatamnjivanjestakala.com. Meni je bilo blizu pa sam odradio na saksu. Uradjeno brzo, nikakvih primedbi nisam imao. Bilo je bas dosta tamno spolja, ali iznutra skroz druga prica, nikakvih problema nocu. Na saksu nije radila recirkulacija, pa su mi folije dosta pomogle.

Na accorda se nesto prenemazem da li da stavim cisto da ne bi izgledao kao pogrebni automobil.

Na accorda se nesto prenemazem da li da stavim cisto da ne bi izgledao kao pogrebni automobil.