Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
To za Portugal mi pričao direktor, bio sa porodicom, prilazi mu lik i nudi gudru. 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I meni isto, bili u Lisabonu 4 dana, svaki dan me po neko startovao na ulici da mi ponudi šiš ili gandžu. Nikad i nigde mi se to ranije nije desilo, a tamo na dnevnom nivou.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
U Pragu isto, kad smo bili na ekskurziji haos. Tamo je navodno zabranjeno dilovanje ali smes da imas odredjenu kolicinu za licne potrebe. I onda uvece stoje grupice od po par njih (uglavnom crnci) a svako u dzepu ima dovoljno za licne potrebe 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ne znam, nikad nisam bio u Portualu 

Marokanska ne može biti loša 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Veceras izvrsio raciju na sladoled. Htedoh da pitam gde je kolegenica i udjose njih 485 i napravise guzvu. Leptejebo. Trebao sam da viknem svi na pod
A ispred na kruznom toku jedan lik sto zivi na ulici malo lud igra po njemu. Bas interesantno vece 

E ako od 485 ljudi nije bila neka lepa devojka,stvarno si mnogo izbirljiv 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Video sam u Tempu neki novi sladoled. Neki sa jpRgutom. Prosle godine su imali onaj dobar od 700 dinzi, sa orasima, cokolado,, karamelom, keksima...ludilo. Sad vidim vise tej nemaju. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Saznao sam ime i prezimeMilos napisao:E ako od 485 ljudi nije bila neka lepa devojka,stvarno si mnogo izbirljiv

Zibe Murija ? 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sto ne kazes o kom se autu radi? Moje vreme nije bas merodavno jer cu sa 60 uvek potegnuti 2. koja ide preko sto, a 60-100 ce biti oko 3,5s, bar po cajgeru... Dizelima je druga prica naravno...maniaxxx napisao:dragan napisao:Mislim da meni treba nesto tipa 7-7,5s...
Hmmm, moram onda da ponovim merenje iako sam 2x merio....malo mi je mala ta cifra ( 6,5s ) ....
G7gtd ce 60-120 min ici oko 7,5s, kroz drugu i trecu, cisto radi poredjenja. 6 ili 6,5s za to je jako brzo, pogotovo samo u trecoj...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Evo moj snimak, krenuo sam lagano da doziram gas, because zamajac 
https://youtu.be/JrR_srm7vAs
Послато са GT-N7100

https://youtu.be/JrR_srm7vAs
Послато са GT-N7100