Sport
Re: Sport
Klicko je za mene trecerazredni borac. On je te srece da je visok ko bandera i da sada velika masinerija stoji iza njega. Bira borce koji mu ne mogu parirati i tako odrzava ovu svoju jadnu titulu. Ono sta prikazuje u ringu ne moze se nazvati boksom.
Da je barem 10cm nizi, ne bi se hlebom od boksa najeo.
Da je barem 10cm nizi, ne bi se hlebom od boksa najeo.
To priznajem da treba da koordinise se to, ali kako rade kosarkasi onda nije nemoguce i tesko. A on to koristi i pored toga se uvek koristi prgavim stvarima. Za nekoga ko tendecira da je sampion ne ide takvo ponasanje "na terenu".
Pa dobro, ni u kosarci neces videti pleja od 2:10.
Poenta je u kombinaciji velicine, visine, brzine, koordinacije... Ma kolko on bio koordinisan i pokreran neko 10cm nizi ce lako biti koordinisaniji i okretniji. Potpuno je normalno da 10cm nizi covek bude okretniji, brzi i sl, opet visi ima duze ruke i sl, svako tezi da maksimizuje svije prednosti.
I mene nervira sto u basketu ne mogu da predriblam nize od sebe, al zato gledam na drugi nacin da ih nadmasim. Sta sad, nije tako atraktivno izgurati ih ili nadskociti ali kad dribling ne radi...
Poenta je u kombinaciji velicine, visine, brzine, koordinacije... Ma kolko on bio koordinisan i pokreran neko 10cm nizi ce lako biti koordinisaniji i okretniji. Potpuno je normalno da 10cm nizi covek bude okretniji, brzi i sl, opet visi ima duze ruke i sl, svako tezi da maksimizuje svije prednosti.
I mene nervira sto u basketu ne mogu da predriblam nize od sebe, al zato gledam na drugi nacin da ih nadmasim. Sta sad, nije tako atraktivno izgurati ih ili nadskociti ali kad dribling ne radi...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šta toliko trošite energiju o nebitnom meču s Kličkom...to je bila uvodna borba za pravi meč 2. maja 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A "derbi" - majko moja
Jad, cemer, beda... I pritom ne pricam o onom sto se desavalo van terena. Zvezda je kao trebalo da igra za prikljucak u borbi za titulu - pa ono je tragikomicno

Jad, cemer, beda... I pritom ne pricam o onom sto se desavalo van terena. Zvezda je kao trebalo da igra za prikljucak u borbi za titulu - pa ono je tragikomicno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Realno Partizan bio bolji i pokazao više. Srećom nismo primili gol inače bi nas odvalili na kontre.
Ali sve ukupno sve niži i niži kvalitet fudbala.
Čitam jutros menadžeri oduševljeni pojedinim igračima otimaju se ko će pre da dođe do novih velikana.
Ali sve ukupno sve niži i niži kvalitet fudbala.
Čitam jutros menadžeri oduševljeni pojedinim igračima otimaju se ko će pre da dođe do novih velikana.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sport
Kakva država takav i fudbal...
Lako je pričati o kvalitetu kad se ulažu milijarde.
Edit: Partizan je bio bolji ali ni oni nisu zaslužili gol. Realan rez je 0:0.
Lako je pričati o kvalitetu kad se ulažu milijarde.
Edit: Partizan je bio bolji ali ni oni nisu zaslužili gol. Realan rez je 0:0.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Teško je dobro sagledati koliko je neko talenat jer je nivo igre slab. U poslednjih par godina njih nekoliko me pozitivno iznenadilo koliko su se dobro pokazali u inostranstvu, a ovde su igrali neke skoro neprimetne uloge ili čak nisu ni igrali.