Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od samo polako »

Daj primer?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Da dopunimo biografiju Sinise Malog>

http://pescanik.net/velike-tajne-malog- ... -doktorat/

kao i ovaj deo>

"U februaru 2001. godine, Siniša Mali je postavljen za pomoćnika ministra za privatizaciju u Ministarstvu za privredu i privatizaciju Vlade Republike Srbije.

Osnivanjem Agencije za privatizaciju 17. jula 2001. godine, Siniša Mali prelazi u ovi instituciju gde postaje direktor Centra za privatizaciju u okviru kojeg vodi tendersku i aukcijsku privatizaciju, restrukturiranje i tržište kapitala.

Kao direktor Agencije za privatizaciju bio je član tenderske komisije za privatizaciju Beopetrola. Po prodaji ove firme ruskom Lukoilu postavljen na mesto direktora za investicije, ali postupak za utvrđivaje eventualnog sukoba interesa nije pokrenut."

Izvor>http://www.istinomer.rs/akter/sinisa-mali/

Njegova biografija jeste impresivna, ali ovo dovodi u pitanje njegove ljudske kvalitete.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Vidi, ne ide to tako, da ti ja trazim primere - kako mislis da ti ja dam primer gde ti to NISI iskazao misljenje, apsurdno je.

Evo, mogu da ti probam da ti dam primer: sta ti mislis o postupanju MUP-a u vezi objavljivanja dokumenata o pistolju Sase Jankovica? Eto ti prilike da lepo kazes sta mislis.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Napisao sam šta mislim o slučaju Saše Jankovića.

Druga stvar je što se tebi taj moj stav ne sviđa iz ideoloških razloga i što ga ne razumeš pa ga proglašavaš za botovanje.

Ti deliš sve na vaše i njihove i za tebe ne postoji sredina ili neko treći ko isto tako ima pravo na svoje mišljenje.

EDIT:
@nikaragva legendo!!!!!!!!!!!!!!!! :sesir:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ama nisi napisao, to je problem, nikad ne napises. Ja iz tog sto si ti napisao ne vidim nista, nista mi nije jasnom i nisam jedini u tome. Ne moze tvoj stav da mi se svidja ili ne svidja kad ga ne znam. Lepo reci sta mislis i stani iza toga pa da te tretiram kao sagovornika, do tada si za mene "a gde je pecat" lik.

Ne postoje ideoloski razlozi, jer ne postoji ideologija. Ne postoji ni podela na "nase i vase" jer ne postoje "nasi". Lose ti ide.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Ne postoje, a?

A šta je onda ovo: http://nasisrbija.org/
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

A sto se trudis sad da trolujes, nisi mi jasan?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Rakhil napisao:A sto se trudis sad da trolujes, nisi mi jasan?
Zaista ne znam, izvinjavam se. Slobodno nastavite diskusiju neću više trolovati, na početku mi je bilo smešno.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

schonenk napisao:
Njegova biografija jeste impresivna, ali ovo dovodi u pitanje njegove ljudske kvalitete.
Dopuni ovo sa tramvajima od juče.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Rakhil napisao:Ama nisi napisao, to je problem, nikad ne napises. Ja iz tog sto si ti napisao ne vidim nista, nista mi nije jasnom i nisam jedini u tome. Ne moze tvoj stav da mi se svidja ili ne svidja kad ga ne znam. Lepo reci sta mislis i stani iza toga pa da te tretiram kao sagovornika, do tada si za mene "a gde je pecat" lik.

Ne postoje ideoloski razlozi, jer ne postoji ideologija. Ne postoji ni podela na "nase i vase" jer ne postoje "nasi". Lose ti ide.
Nije ti jasno šta pišem i kako razmišljam (ali ti to daje za pravo da me proglasiš za bota) i da se uvek potrudiš da na to i takvo pisanje odgovoriš, posredno ili ne!?

Tražiš od mene stav u vezi Jankovića a moj stav je od samog početka bio da javne ličnosti (ne samo Janković) kod nas uvek imaju tu neku diskutabilnu prošlost.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Sta je diskutabilno u proslosti Jankovica? Molim te tacno napisi.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ma naivan si samo tako. Meni je mnogo gore sto je neko huškao ljude da ratuju i ubijaju svoje sugradjane i sirio mrznju koja se nece iskoreniti za jos par generacija nego ovaj konkretan slucaj.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

methane.master napisao:Ono, Hokaje brate, mojne kazna, čeka te kilo jagnjetine u pečenjari. :kezo:

Ja shvatam da je nešto glupo, ali da se nekada i to mora raditi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se takva stvar zakomplikuje iz čiste ljudske gluposti, obesti i bezobrazluka.

Primer su ove LK koje su izdate na 5 godina. Psihički se spremam za odlazak u SUP, a razmišljam da cimam vezu, da makar ne čekam satima ovakav.

Sent using Tapatalk
Kako si znao da bas jagnjetinu volim? :mrgreen: A za LK ces brzo da zavrsis nisu sad guzve :)
Odgovori