Moramo da probamo sa leonom FR od 184 konja....samo da nagovorim brata i da uskladimo svi vremedragan napisao:maniaxxx napisao:
170 konja i blizu 400nm....pa kažem ja da su brojke prenizke....moramo opet da radimo merenja nema druge
to ti je brze od gtd-a i to mnogo. gtd dsg 60-120 min radi za tipa 7,5s sa sve drugom i trecom brzinom...
samo trecom je realnije preko 8s...
Dobro veče
Re: Dobro veče
To ce biti pravi auto za Srbe kada uvedu placanje registracije po kW 
Markoni napisao:To ce biti pravi auto za Srbe kada uvedu placanje registracije po kW
U SLO to več imamo, zato je to sad pravi avto za ovde
Ti si to presao na Golfa ili sam nesto propustio? Kako si zadovoljan sa cipom? Ja se jos uvek premisljam pa bih voleo da cujem nekog ko ima iskustva sa remapom na tom 110 motoru.maniaxxx napisao:Moramo da probamo sa leonom FR od 184 konja....samo da nagovorim brata i da uskladimo svi vremedragan napisao:maniaxxx napisao:
170 konja i blizu 400nm....pa kažem ja da su brojke prenizke....moramo opet da radimo merenja nema druge
to ti je brze od gtd-a i to mnogo. gtd dsg 60-120 min radi za tipa 7,5s sa sve drugom i trecom brzinom...
samo trecom je realnije preko 8s...
Vidis da meri svaki cas kako ide, sve ti jasno 
Ta merenja su u stvari bila samo slučajno započeta, jer nikako nije bilo utiska da ima avto 60 konja više nego pre, ali brojke pokazuju da avto dobro ide...čipovan je bio pre svega zbog lakše vožnje, jer ima stvarno predug menjač i moraš voziti u trečoj po gradu, ko da je yugo jebiga
. Sad je bolje, odgovara mi tako
Čip ti prepuručujem
Čip ti prepuručujem
!!!nikaragva napisao:Najoptimalnije ne postoji
edit: ja sam plafon na 6s, ali mislim kada bućnem GoPro da snima da će biti manje.
GPS na telefonu kasni, ne znam koliko je relevantan i precizan. Idealno bi bilo normalizovati odstupanje kazaljke GPS-om i onda snimati u 50fps pa gledati frejm po frejm.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Probao superbom malopre, cak bih rekao i brze od gp, 5.5s ili malo ispod.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Jeste sigurni da gledate dobra medjuubrzanja, 60-120? 
- Ivan
Ajde da nisam vec dokumentovao tvrdnje video zapisom pa da kaze covek 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Nisya, onda sa milosrm na crtu
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Opet se kurobecas po YTIvan napisao:Ajde da nisam vec dokumentovao tvrdnje video zapisom pa da kaze covek
Послато са GT-N7100
- Ivan
@dragan ako se secas da sam tvrdio da bih bio konkurentan u rasponu od nekih 80-180 
Nego jel ovo realno, bele carape i papuce, kao zadnji ljakse

Послато са GT-N7100
Nego jel ovo realno, bele carape i papuce, kao zadnji ljakse

Послато са GT-N7100