Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od samo polako »

Avala film nisam komentarisao, to si mi dodao.
Nemam ja šta da razuveravam ljude, nikoga ne napadam, kulturno iznosim svoje mišljenje i kada ponestane argumenata budem proglašen za bota.
AcaKayak napisao:Samo Polako, interesuje se jedan moj drug za to botovanje, upao je u frku pa mu trebaju pare. Ajd ako mozes posalji na pp uslove rada i to, cisto da imam info iz prve ruke.
Vidi Heroj je na temi Beograd postavio definiciju koja glasi
Ne, botovi su ljudi koji ili usled licne koristi ili usled gutanja propagande usled slabog obrazovanja i cesto niske inteligencije, biju tudje bitke bez ikakvog logickog i razumskog razmisljanja.

Ako je izraz bot uvredan, mozemo ih nazvati i pcelama ili mravima. Voleo bih da kazem da to spominjem zato sto pcela i mrav lepo i vredno rade, ali to nije slucaj nazalost, vec zato sto su i oni dronovi gde jedan razmislja za njih milion.
Dakle tvoj drug treba da bude slabo obrazovan, da guta propagandu, da je niske inteligencije i da bude spreman da bije tuđe bitke bez razumnog razmišljanja.

Ako ispunjava uslove zna gde treba da se javi.

Nadam se da vidiš i da vidite ironiju i shvataš i shvatate koliko je ta definicija bota uvredljiva!
Poslednja izmena od samo polako u 27 Apr 2015, 14:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

:bicikl:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Prvi primeri botova "za sendvic" su bili "Svaka cast Vucicu" i "Kao visoko obrazovani Hrvat/Slovenac/Marsovac" i njima slicni ponavljaci jednom napisanog statusa. Ti nizi eseloni i dalje prave buku po komentarima portala i slicno, samo ih retko ko uzima za ozbiljno. Kad je taj pristup provaljen, krenulo se na slojevito pokrivanje interneta sa kompetentnim diskutantima koji za cilj imaju malo subverzivniju delatnost, a to je krizni PR. Vladajucoj ekipi je jasno da nemaju rezultata i da pored njih retko ko izgleda gore, pa angazuju strucnjake da situaciju smire. Tako imate npr Nebojsu Krstica, Mikija Manojlovica, Ljiljanu Smajlovic i mnoge druge koji, za rad privilegija ili para koriste svoj uticaj sa ciljem ne promocije (jer to ne prolazi vise) vec relativizacije. Da li su oni botovi? Da i ne, zavisi kako se posmatra definicija.

Dakle, ne mora pojedinac biti opredeljen za vladajucu stranku, cak ni angazovan od strane njih, da bi imao odlike bota. Izraz je presao vec u mejnstrim, donekle zamenjujuci "trola" kao odomacen termin za ljude koji diskusiji ne doprinose nikako vec je obesmisljavaju. Trolovi su drugacije motivisani, svakako, i modus operandi im se razlikuje. Botovi imaju lako provaljiv obrazac, kad se jednom uoci, a to je:

- reagovati na tudje izjave, bacati koske samo kad je zatisje
- kritikovati uopsteno, koristiti opsta mesta i floskule sto vise
- na napade odgovarati kontranapadima, NIKAD ne odgovarati na pitanja osim pitanjima ili daljim razvodnjavanjem teme
- relativizovati sve negativno drugim negativnim primerima sa ciljem da se trenutni mulj uproseci sa ranijim pizdarijama, kreirajuci iluziju da su svi isti
- izigravati zrtvu

Ovde se ne radi uopste o Sasi Jankovicu licno ili bilo kome drugome, radi se o tome da se Beograd na vodi izjednacava sa drpanjem poslovnog prostora po gradu, ili da se tragican slucaj od pre 20 godina izjednaci sa ozbiljnim kriminalnim delima. Kao sto sam rekao, ako je ovo najgore sto su mogli da mu iskopaju, to vec mnogo govori, i za mene je koriscenje MUP-a u privatne svrhe beskonacno gore od bilo cega drugog potenciranog u aferi.

Nije problem da se misljenja iznesu, nije problem ni da se ukrste. Svako ima pravo da argumentovano iznosi sta ima, ali nema pravo da pravi druge budalama jer mu je tako cef ili jer je tako angazovan. A upravo to se radi, prave nas budalama. Ne vidim zasto bi svi morali da cutimo o tome.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Samo sam čekao kada će da krene fotošopiranje :kezo:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/554288/PA ... pred-sobom

Ovako nešto bi dobro došlo u trenutku te sednice da pređe preko kopa :D
Da ih usisa i izbaci negde u africi, kod onog Boko Harama :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Slika ove sednice me je oraspoložila...ako nam je loše, barem goriva za sprdačinu imamo napretek. Pajtonovci su se zajebavali s tim motivima, a sada je to naša zbilja :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Stvarno je izgledalo nadrealno :kezo:
Dzoni_m napisao:Sta je diskutabilno u proslosti Jankovica? Molim te tacno napisi.
Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ali slika sednice u onom blatu je nekako divna i toliko puna depresije u isto vreme
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

cozmo napisao:Slika
:rofl: :rofl:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

schonenk napisao:Sa beobuild foruma, u vezi sa potpisivanjem ugovora o poklanjanju Savkog amfiteatra, jezgrovito i kratko>

milos.tro je napisao:

Šta može da pomogne medjunarodna arbitraža?

Jel potpisano da je zemljište dato u zakup 99 godina za dž...? Jeste.
Jel donesen Lex specijalis koji oslobadja investitora od taksi? Jeste.
Jel potpisano da grad mora da izgradi infrastrukturu do granica SA? Jeste.
Jel potpisan kredit od 130 miliona evra za eksproprijaciju + izmeštanje žel.infrastrukture? Jeste.
Jel potpisano da je investitor u obavezi da izgradi 50% od PROJEKTA, NE MAKETE u narednih 20 godina? Jeste.

laki72 je napisao:

A da dodam na to, projekat u trenutku potpisivanja NE POSTOJI!!!

Shodno tome 'investitor' se obavezao da izgradi jedno veliko NISTA!!!

Juce je bio istorijski dan!
Dan kada je firma sa osnivackim kapitalom od 100 (sto) dinara postala vlasnik (pardon) korisnik centra jednog glavnog grada u evropi na 100 (pardon 99) godina!?

Sjajno!!!

Dinar po godini za koriscenje Savskog Amfiteatra????
Svaka cast lopovi, svaka cast!!!
Ovo samo u Srbiji moze da prodje...
Ali država dobija 30% kad se to ništa proda :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

A Vučko, Mali i ekipica?

TT
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Aco, svi ti "veliki stručnjaci" i "najbolji studenti" da su zaista veliki i najbolji ne bi sedeli ovde nego bi drmali zemaljskom kuglom u nekom Goldman Saksu i sličnim. Tako da mani me, običan mufljuz.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Svi zajedno ne bi mogli da skrpe jedan dobar CV. Horor.

Tapatalk
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ne čudi me što je Kesić "kasnio" :djavo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Odgovori