Ja u subotu pre podne mogu da vas pozdravim iz Uzica

A, danas sam ga prao, sutra cu u sapcu... Jedino bih E mogao...
Off topicNexT napisao:Off topic
Ja u subotu pre podne mogu da vas pozdravim iz Uzica
Necu da tvrdim ali koliko ja znam zeton na OMV-u traje 3 min ?!?trojanac napisao:Rakhil i ja smo skoro išli do one samouslužne perionice prekoputa Arene, da operemo kola.
Ukratko da objasnim proceduru jer nije standardna kupovina žetona na šalteru. Postoji automat koji izdaje žetone, ali treba pripremiti "sitan" novac jer automat ne vraća kusur. Mislim da je najveća novčanica koju prima 200 din, ali nisam siguran. Jedan žeton košta 50 dinara i traje 100 sekundi. Što znači da za 150 dinara imate 5 minuta na raspolaganju, što je dosta povoljnije u odnosu na OMV gde vas 2 minuta koštaju 100 dinara.
Ceo sistem je još uvek nov tako da su puške za pranje u odličnom stanju, pritisak je isto dobar, a režimi pranja su standardni koliko se sećam. Mana ove perionice je mali prostor okolo, gotovo uvek je gužva i kad se opere auto najbolje je otići prekoputa, na parking kod Arene i tamo prebrisati automobil.
![]()
![]()
![]()
imas u svakoj perionici puskiranjeDay Walker napisao:Jel ima negde sa druge strane gazele (ove staro-beogradske) da ima puskiranje automobila?
Svaki put moram do Arene da idem ?