Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Ima toga i tamo, u manjoj meri ali ima.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja nemam nista protiv malog odmeravanja snaga na dan utakmice. Ali da je na ruke, van stadiona i da kod obe strane postoji zelja za sukobom. Problem je sto je kod nas to preslo sve granice u zadnjih 10-ak godina, gde je pitanje pobede/poraza postalo pitanje zivota ili smrti, gde vise gotovo i da nema fer tuča, gde se nozevi, mačete i pistolji koriste kao dobar dan, gde su kriminalci zauzeli mesta iskrenim navijacima... Na zalost, i sam sam ostao bez prijatelja u sukobu gde je maloumnik izvukao utoku i u strahu poceo nasumicno da puca...
Navijacki pokret u Srbiji je na izdisaju. Osim Beogradskog dvojca, kog jos vadi masovnovst zahvaljujuci unutrasnjosti, ostatak scene je na aparatima i samo je pitanje vremena kada ce se i konacno urusiti. Velika je steta sto je sve otislo predaleko, jer smo imali jednu od najkvalitetnijih scena u Evropi, a sad smo postali najbolesnija...
Navijacki pokret u Srbiji je na izdisaju. Osim Beogradskog dvojca, kog jos vadi masovnovst zahvaljujuci unutrasnjosti, ostatak scene je na aparatima i samo je pitanje vremena kada ce se i konacno urusiti. Velika je steta sto je sve otislo predaleko, jer smo imali jednu od najkvalitetnijih scena u Evropi, a sad smo postali najbolesnija...
- samo polako
Koliko je prošlo od ubistva Lonca?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- DukeNS
Imas takvih ugovorenih tuča na poljanama koliko hoces po Evropi, sto je po meni nebuloza, jer nema spontanosti i prevazislo je okvire utakmice, ali je i to bolje od sakaćenja koje se dešava ko nas. Kod nas je nekoliko takvih organizovano...
Kakva je navijačka scena u ostatku Evrope mislim da je kod nas još uvek na zdravim nogama. Naravno da ima maloumnika koji izlaze iz kodeksa ali bitno je da to što kreteni urade niko ne podržava.
Pod navijačkom scenom smatram brojnost NAVIJAČA, izgled tribine, podrška klubu na gostovanjima i kvalitet navijanja.
Tu su i van stadionske aktivnosti u šta ubrajam humanitarne akcije i svaki vid pomoći klubu i narodu.
Tu su i van stadionske aktivnosti u šta ubrajam humanitarne akcije i svaki vid pomoći klubu i narodu.
- DukeNS
Rakhil napisao:Mi ne pricamo istim jezikom, ocigledno. Kakva scena, cega kvalitet zaboga, gde se vi podigli cin odlaska gledanja sporta???
Jbg Rakile, ako te pored sporta ne zanima i samo navijanje, ako nikada nisi pripadao tom svetu, normalno je da ne shvataš o čemu se tu radi i ta subkultura ti je onda strana i verovatno devijantna. Sasvim normalno razmišljanje za nekog ko gleda to sa strane...
Slažem se sa tobom.
Samo 90% tih sa strane sa divljenjem gledaju navijačke grupe i snimaju svaku koreografiju i prepričavaju svaki događaj. Imam utisak da ljudi više prate šta se dešava na severu ili jugu (ili kojoj god strani) nego ono na terenu.
Samo 90% tih sa strane sa divljenjem gledaju navijačke grupe i snimaju svaku koreografiju i prepričavaju svaki događaj. Imam utisak da ljudi više prate šta se dešava na severu ili jugu (ili kojoj god strani) nego ono na terenu.
- samo polako
Pa kad se na terenu ništa ne događa.