Navidjao sam se toga na na Dorcolu. Skoro lik izlazi iz E klase, mirise na kilometar, sav "izblaziran", kad sipa za 1000. Ja u prljavog pikapa 8000. Nema pravila.H4wkeye napisao:To je obicno tako. Bitno je da je kupio takav auto da svi ide, a sto ga vozi jedanput mesecno za 500 dinara to nema vezeSh@rance napisao:Juče na molovoj pumpi u Obrenovcu sipam gorivo, ulazi lik mojih godina i onako stidno preko reda samo baci pare na pult i kaže ED za 400 din. Sede u novi Audi A3 full zatamnjen i ode. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Pa ne znam ko je tu šta... On će za tu 'iljadu da vozi/tovari ribicu celo veče, a ti za tih 8k da voziš/tovariš Dobla nedelju dana 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Te ribe koje se loze na to koj auto vozis i zato skacu na tebe mi i ne trebaju 

Velja napisao:Pa ne znam ko je tu šta... On će za tu 'iljadu da vozi/tovari ribicu celo veče, a ti za tih 8k da voziš/tovariš Dobla nedelju dana

+1H4wkeye napisao:Te ribe koje se loze na to koj auto vozis i zato skacu na tebe mi i ne trebaju
Razumem te sasvim, smoriše me

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Haha. Taj rad. Ne valjaju uopste, smrdi im ribica. HohoVelja napisao:+1H4wkeye napisao:Te ribe koje se loze na to koj auto vozis i zato skacu na tebe mi i ne trebaju
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Velja napisao: +1
Devojke vole one što su na roštilju.

Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja video jedan isti takav za 500 točio.branja napisao:Navidjao sam se toga na na Dorcolu. Skoro lik izlazi iz E klase, mirise na kilometar, sav "izblaziran", kad sipa za 1000. Ja u prljavog pikapa 8000. Nema pravila.H4wkeye napisao:To je obicno tako. Bitno je da je kupio takav auto da svi ide, a sto ga vozi jedanput mesecno za 500 dinara to nema vezeSh@rance napisao:Juče na molovoj pumpi u Obrenovcu sipam gorivo, ulazi lik mojih godina i onako stidno preko reda samo baci pare na pult i kaže ED za 400 din. Sede u novi Audi A3 full zatamnjen i ode. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Komsa kupio novu sedmicu i istera je samo iz garaze kada je neki praznik, ima takvih koliko hocete
stefanan napisao:Velja napisao:Pa ne znam ko je tu šta... On će za tu 'iljadu da vozi/tovari ribicu celo veče, a ti za tih 8k da voziš/tovariš Dobla nedelju dana

Jel može uopšte manje od 3-5l da se sipa?
TT
TT
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Može i 2 litara. Nikakvih problema nema. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
dobro vece. pekao 2 i po sata rostilj. toliko sam se nagutao dima da vise nisam bio gladan kad je sve bilo ispeceno 
Jutros radar u radnickoj nizbrdo, ja se sa 80+ spustao zajedno sa svima, ali vec su nekog bili zaustavili, mada radar stoji na tronoscu, kapiram da to nije onaj automatski cim su tu saobracajci? nadam se makar
+ malopre nesto pre naplatne rampe bubanj potok presretac uhvatio nekog, vozio je mozda ~150kmh, crni Audi A4 cini mi se, NS table.

Jutros radar u radnickoj nizbrdo, ja se sa 80+ spustao zajedno sa svima, ali vec su nekog bili zaustavili, mada radar stoji na tronoscu, kapiram da to nije onaj automatski cim su tu saobracajci? nadam se makar

+ malopre nesto pre naplatne rampe bubanj potok presretac uhvatio nekog, vozio je mozda ~150kmh, crni Audi A4 cini mi se, NS table.