kako god...
ajde polako - ugradio sam ih jer ih nas zakon tretira kao halogene sijalice i onda mi ne trebaju nikakve dopunske dzidzabidze...na zapadu u nekim zemljama nemaju atest ni diamond ni crystal vision dok ih blue vision ima dok kod nas moze da se stavlja sta hoces...sto se tice pijacnih plavih, imao sam priliku da ih probam i nisu za poredjenje sa ovima po bilo cemu...
dalje, svetlo je fokusiranije i cutt off mnogo bolji od ovih xenona koje bih platio nesto vise...
sto se tice trajanja, philips traje mnogo duze nego bilo koja druga sijalica, a prethodna mi je riknula 99 posto zato sto tada nisam bio vican menjanju i uhvatio sam je rukom...uostalom, zapisao sam i kad sam stavio ove ( prethodne koje sam skinuo bile su ispravne ) pa cemo videti...
prema xenonima nisam gadljiv ( gadljiv sam prema sabanskoj varijanti koja momentalno ocoravljuje ove iz suprotnog smera, a koja je najcesca u refleksionim farovima kao ovi moji ) tako da -
NexT napisao:A, ako nekad bude isao xenon u ovaj auto, onda mora u kompletu sa socivima, inace je ljomber fazon

na kraju, volim da eksperimentisem sa sijalicama, to mi je fetis...
ps. pozicije vec imam odranije u toj nijansi tako da ne odskace mnogo...