Kia cee'd 2012
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Kia c'eed 2012
Never Say Never Again
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nebitno je skroz na koji model lici i ciju su liniju prekopirali, meni je prelep, kako spolja, tako i iznutra.
Ko sto neko rece, opasno brzo napreduju... nikako nisu za potcenjivanje, cudo ce napraviti kroz par godina ako ovako nastave
Ko sto neko rece, opasno brzo napreduju... nikako nisu za potcenjivanje, cudo ce napraviti kroz par godina ako ovako nastave

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako ćemo po slikama, ja bi ovo vozio bez razmišljanja. Znam kakav je ovaj aktuelni c'eed i tu nema puno zamerki, a tek ovaj novi, ako ispuni očekivanja, a verujem da hoće, biće odličan automobil.
Samo se bojim da će cenom otići previsoko.
Samo se bojim da će cenom otići previsoko.
Posetite www.garaza.rs !
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Uh, ovo na slici je fenomenalno!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sudeci po ovom textu cena za novog Cee'd-a krece od 17800 eur. u Engleskoj
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... C2%A314395

http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... C2%A314395
Toliko o ceni kao glavnoj prednosti 

Mislim da to nije relevantan podatak, naime kola su u Engleskoj strava skupa. Oni cenu u evrima prepišu, i samo zalepe funtu pozadi. Tako da je po ovome neka početna cena za Ceed 14.000 eura, što za nov model i nije loše. Posle godinu dve kreću sniženja.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Kia c'eed 2012
Mislim da korejenacima vise nije cilj da budu samo najjeftiniji vec zele da poboljsaju i kvalitet a to kosta.
Pre nekih mesec dana sam pricao sa covekom koji je Passat B6 karavan zamenio za i40 i veoma je zadovoljan kvalitetom.
Naravno, vreme ce pokazati kako ce se auto ponasati u eksploataciji ali 5 godina garancije nije za potcenjivanje.
Pre nekih mesec dana sam pricao sa covekom koji je Passat B6 karavan zamenio za i40 i veoma je zadovoljan kvalitetom.
Naravno, vreme ce pokazati kako ce se auto ponasati u eksploataciji ali 5 godina garancije nije za potcenjivanje.
Slazem se, to je i meni prvo palo napamet, samo ime se mnogo duze gradi. Mozda sutra i prestignu audi i kvalitetom i cenom, ali znacku nece, bar ne tako brzo.
Kia c'eed 2012
Ne verujem da im je cilj da se guraju u premium klasu...
Bice im dovoljno da uzmu deo kolaca "narodnim" proizvodjacima u evropi a tu je najveca para.
Bice im dovoljno da uzmu deo kolaca "narodnim" proizvodjacima u evropi a tu je najveca para.
Ja, naprotiv, baš imam utisak da Hyundai Kiu polako pozicionira ka lux/sportskim brendovima što automatski znači i višu cenu.
Hyndai kiu? Kia pod vlasnistvom hyndai-a?